Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Szeretnénk jól indítani a szezont

Szeretnénk jól indítani a szezont

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ha a diákoknak nem is, a labdarúgók számára véget ért a nyári szünet Magyarországon. Az OTP Bank Liga küzdelmei már elkezdődtek és július utolsó vasárnapján a Merkantil Bank Ligában is útjára indul a labda. Csapatunk, a Kolorcity Kazincbarcika SC az 1. fordulóban Csákvárra látogat.

 

Együttesünk – ahogyan arról folyamatosan beszámoltunk – a szünet alatt jelentős mértékben átalakult, nem csak a játékoskeretet, de a szakmai stábot tekintve is, hiszen Csábi József vezetőedzőt Erős Gábor váltotta, aki a nyitó forduló előtt a boon.hu hasábjain osztotta meg gondolatait a felkészülésről.

 

Erős Gábor úgy véli, erős csapat van kialakulóban Kazincbarcikán, ugyanakkor – ahogyan azt a szerdai szurkolói ankéton is hangsúlyozta – az első időszakban türelmet kér a rajongóktól, hiszen a keretben nagy mozgás volt, ami után még össze kell állnia a játéknak. A keretünket illető nyári változásokat ITT gyűjtöttük össze.

 

A szakvezető – aki június közepén kapta meg kinevezését vezetőedzőként – pozitív tapasztalatokról számolt be játékosai és kollégái kapcsán is. Mint mondta, az átigazolásoknál fontos szempont volt, hogy az érkezők emberileg is illeszkedjenek a kerethez és hozzá tudjanak tenni a jó öltözői hangulathoz, ami véleménye szerint adott, jó az összhang a keret tagjai és a szakmai stáb között is.

 

 

Az előttünk álló bajnoki szezonról szólva Erős Gábor kiemelte, idén is arra számít, hogy szoros lesz a mezőny. Habár van négy kiemelkedő csapat (Honvéd, Kisvárda, Szeged, Vasas), és lehet majd olyan együttes is, aki meglepetést okoz, ám mögöttük minden bizonnyal egy-két pontok jelentik majd a különbséget a tizenhat csapatos mezőnyben. Saját esélyeinket illetően a tréner úgy nyilatkozott, a Kolorcity Kazincbarcika SC keretét a stabil bennmaradásra alkalmasnak tartja, nem szabad, hogy kiesési gondjaink legyenek.

 

A nyitómeccs kapcsán vezetőedzőnk abbéli reményét fejezte ki, hogy jól tudjunk indítani a szezont. Mint mondta, a csákváriak a miénkhez hasonló célokért küzdenek majd, s ott is történt némi változás a keretet illetően (az Aqvital FC Csákvár átigazolásait ITT gyűjtöttük össze), így egyszerű feladatunk biztosan nem lesz. Ugyanakkor Erős Gábor úgy véli, megvan a megfelelő erősségünk ahhoz, hogy sikerrel járjunk.

 

Szurkolóinkon biztos, hogy ezúttal sem fog múlni!

 

 

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk