Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Két forduló után már csak két csapat hibátlan

Két forduló után már csak két csapat hibátlan

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Túl vagyunk a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának második játéknapján, amely újabb meglepetéseket tartogatott. A szezon elején is nehéznek tűnt megjósolni a bajnokság végkimenetelét, az első két forduló pedig csak még bonyolultabbá tette a képletet.


Időrendben elsőként vasárnap 17.30-kor a Szentlőrinc lépett pályára a Soroksár SC ellen. Az újonc hazaiak már a 2. percben vezetést szereztek és bár a sárga-feketék egyenlítettek, a második játékrészben ismét a Szentlőrinc villant, mégpedig kétszer is, így 3-1-re győzött Waltner Róbert csapata.

A Szentlőrinc ezzel kettőből kettőt nyert, rajtuk kívül ezt már csak a Gyirmót FC Győr mondhatja el magáról. Tamási Zsolt együttese hazai pályán múlta felül 2-0 arányban a Mezőkövesd Zsóry FC-t. A mezőny másik kiesője is szenved, a Kisvárda Master Good odahaza kapott ki a Budafoki MTE-től. Dajka László csapata már félidőben 2-0-ra vezetett, a várdaiaknak csak a szépítésre futotta a hajrában.

A fordulóban két döntetlen született, az egyiken a Kolorcity Kazincbarcika SC volt érdekelt, csapatunk a feljutásra pályázó Vasas otthonából hozott el egy pontot, miután 2-2-es döntetlent játszottunk az Illovszky Rudolf Stadionban. A másik pontosztozkodás Kozármislenyben történt, ahol a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-0-ra végzett.

Az újoncok közül a villámrajttal indító Szentlőrinc mellett a Békéscsaba 1912 Előre is remekül kezdte a szezont. Az első fordulóban a Kozármisleny elleni ikszelő lila-fehérek egy nehéz, de végül nagy különbségű, 3-0-s győzelmet arattak az FC Ajka ellen.  A harmadik újonc Opus Tigáz Tatabányának sincs oka szégyenkezni, habár az első fordulóban aratott Szeged elleni győzelem után ezúttal 1-0-s vereséget szenvedtek a Bozsik Arénában a Budapest Honvédtól.

Egyetlen gól döntött Csákváron is, ahol a BVSC-Zugló vendégeskedett. A zuglóiak Szilágyi Máté révén már a 3. percben megszerezte a vezetést, s végül sikerült is megőrizniük előnyüket. A BVSC maradt az egyetlen csapat a teljes mezőnyben, amelyik két mérkőzés alatt egyetlen gólt sem kapott.

A 2. forduló eredménysora:

SZENTLŐRINC

SOROKSÁR SC

3-1

AQVITAL FC CSÁKVÁR

BVSC-ZUGLÓ

0-1

KISVÁRDA MASTER GOOD

BUDAFOKI MTE

1-2

BUDAPEST HONVÉD

OPUS TIGÁZ TATABÁNYA

1-0

HR-RENT KOZÁRMISLENY

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

0-0

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

FC AJKA

3-0

GYIRMÓT FC GYŐR

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

2-0

VASAS FC

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

2-2

 


A góllövőlistán van már egy háromgólos játékos, mégpedig nem más, mint a korábban Kazincbarcikán is megforduló Tóth-Gábor Kristóf, a Szentlőrinc huszonkét éves támadója. Két találattal összesen kilencen rendelkeznek, ők foglalják el holtversenyben a második helyet, köztük játékosainkkal, a középpályás Kártik Bálinttal és a csatár Pethő Bencével, akik mindkét meccsünkön betaláltak.

A csapatok góltermése átlagban meccsenként egy teljes góllal elmaradt az első játéknaptól. A nyolc meccsen összesen tizennyolc gól esett, ami meccsenként 2,3-as átlagot jelent.


Az idény 3. fordulójának hét meccsét augusztus 11-én vasárnap rendezik, a nyolcadiknál pedig már visszatérnek az előző szezonban megszokott hétfő esti meccsek, a Vasas ugyanis hétfő este látogat a Promontor utcába, a Budafoki MTE otthonába.
A Kolorcity Kazincbarcika SC ezúttal már hazai pályán szerepelhet, augusztus 11-én vasárnap 19 órától a BVSC-Zugló csapatát fogadjuk. A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformáció ITT található meg.

A 3. forduló programja:

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

AQVITAL FC CSÁKVÁR

GYIRMÓT FC GYŐR

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

SZENTLŐRINC

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

SOROKSÁR SC

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

FC AJKA

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

HR-RENT KOZÁRMISLENY

BUDAPEST HONVÉD

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

OPUS TIGÁZ TATABÁNYA

KISVÁRDA MASTER GOOD

2024.AUGUSZTUS 11.

19:00

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

BVSC-ZUGLÓ

2024.AUGUSZTUS 12.

20:00

BUDAFOKI MTE

VASAS FC

 

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk