Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Sok helyzet, de vereség a hazai nyitányon

Sok helyzet, de vereség a hazai nyitányon

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A kezdő sípszó előtt egy órával, a csapatok kihirdetésekor már láthattuk, Erős Gábor vezetőedző nem változtat a Vasas ellen jól játszó és döntetlent elérő kezdő tizenegyen. Mindemellett vezetőedzőnk dolgát nem könnyítette meg, hogy a régóta sérült Patrick Gânțe és az első forduló óta maródi Szujó Attila mellett betegség miatt nem számíthatott a Balázsi Levente, Fejes Ádám párosra sem. A BVSC-Zugló vezetőedzője, Csábi József is ugyanannak a tizenegynek szavazott bizalmat, amelynek Csákváron, ahol 1-0-ra győzni tudtak.

Rövid „ismerkedés” után már az első tíz percben lendületbe kerültek a csapatok, főként a mieink. A 10. percben Pethő Bence halászta el a labdát az óvatlan Erdélyi Benedek elől, majd a kapus megállította csatárunkat – a labda ekkor már a közelben sem volt, a teljes lelátó meglepetésére Lovas László mégsem fújt a sípjába. Pár perccel később Kártik Bálint lőtt tizenegyről kapu fölé.

Az első negyedóra hazai lendületét a BVSC kényszerű cseréje törte meg – Bacsa Patrikot Zamostny Balázs váltotta, – innentől a vendégek percei következtek: David Nwachukwu lövését Polgár Kristóf blokkolta, Hesz Olivér fejese picivel ment mellé, Pekár László közeli lövése a kapufán csattant.

A félidő hajrájára aztán újra magunkra találtunk, Kártik lövéssel, beadással, fejessel is veszélyeztetett, ám minden alkalommal megúszta a Vasutas a gólt, amikor pedig mégsem, akkor a játékvezető érvénytelenítette Kártik találatát les miatt.

A második játékrésztől a támadások folytatását várhattuk valamennyien a Kolorcity Arénában, ám a 49. percben jött a hidegzuhanyDavid Nwachukwu lövőhelyzetbe manőverezte magát a jobbszélről behúzódva, majd ballal, huszonegy méterről hatalmas gólt ragasztott a jobb felső sarokba, Fadgyas Tamás csak ujjheggyel tudott beleérni a védhetetlen löketbe.

A bekapott gól nem tett jót a játékunknak, a következő bő tíz percben nehézkesen, akadozva ment a játék. Szűk egy óra játékidő után mindkét oldalon elkezdtek cserélni a szakvezetők, a hajrára pedig egyértelműen átvettük az irányítást, de hiába került Demeter Milán és Pethő Bence is közelről helyzetbe, előbbinek lábbal, utóbbinak fejjel nem sikerült betalálni.

 

Az utolsó percekben hiába borították fel támadóink a pályát, hiába élénkült meg egyre inkább a játék, végül nem sikerült egalizálni, így a BVSC megőrizte jó szériáját. Javításra egy hét múlva, Budafokon lesz lehetőség, augusztus 18-án 19 órakor harsan fel a kezdő sípszó a Promontor utcában.

 


JEGYZŐKÖNYV

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – BVSC-ZUGLÓ 0-1 (0-0)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna
Játékvezető: Lovas László (Albert I., László I., tjv.: Tóth T.)

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Fadgyas – Csatári (Ternován 70’), Polgár K. (Herjeczki 70’), Debreceni Á., Demeter M. – Lucas, Varga J. – Szabó M. (Pintér Á. 58’), Kártik, Bódi Á. (Ádám F. 77’) – Pethő B.
Vezetőedző: Erős Gábor

BVSC-ZUGLÓ
Erdélyi – Hesz, Szilágyi M., Pekár (Kelemen P. 67’), Székely K. (Nemes 76’), Benkő-Bíró, Bacsa P. (Zamostny 17’), Király Á., Hidi P. (Májer G. 76’), Nwachukwu (Tóth K. 67’), Vinicius
Vezetőedző: Csábi József

 


MESTERMÉRLEG

Erős Gábor, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője

Nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit mondani. Tudtuk, hogy egy jól szervezett csapat látogat hozzánk, mégis rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, hatalmas fölényben játszottunk, de az ellenfelünk elvitte a három pontot. Nem nagyon szoktam ilyenekkel foglalkozni, de úgy gondolom, hogy a játékvezető mérkőzést befolyásoló hibát vétett a találkozó elején. Nem akarom erre fogni, mert volt utána nyolcvanöt perc javítani, de más lett volna a játék, ha ott nem történik meg ez a hiba. Éppen azt szerettük volna, hogy gyors gólt szerezzünk és ezzel másfajta játékra szorítsuk rá a vendégeket. A második félidőben egy nagyon jól eltalált lövéssel aztán vezetést szereztek és hiába volt rengeteg helyzetünk, ez így már senkit nem érdekel, mert egyedül az eredmény számít, a BVSC pedig elvitte a három pontot, ami nagyon fájó számunkra.

Nagy volt a mozgás a csapaton belül, de ezt a meccset erre nem foghatjuk, mert a helyzetkihasználás nem idő és építkezés kérdése. Lehet, hogy most reggelig se szerzünk gólt, többször a gólvonalról mentett az ellenfél, volt egy kérdéses lesgól is. Szerencsétlen nap volt ez számunkra, eddig jók voltunk a kapu előtt, de ma semmi sem sikerült. A foci ilyen, ha nem sikerül gólt szerezni, annak vereség lesz a vége.

Csábi József, a BVSC-Zugló vezetőedzője

Egy nagyon jó csapat ellen nyertünk, idegenben. A harmadik meccsünket játszottuk idegenben, jó eredményeket értünk el, hosszú úton vagyunk, csapatot építünk, de így jó érzés építkezni. Ma némi szerencsénk is volt, ezt elismerem. Nagyon emocionális hetem volt, a lányom tegnap férjhez ment, ma pedig Kazincbarcikán meccseltem, mindkét program érzelmekkel teli volt és mindkettő jól sikerült. Nem számítottam rá, hogy engem éltet majd a hazai publikum, de nagyon jól esett. A Honvéd szurkolóitól is nagyon jól esett ugyanez, most is hasonló érzés volt. Nem rólam szól ez a történet, de tényleg jól esett.

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk