Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nem fogunk magunktól elájulni!

Nem fogunk magunktól elájulni!

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ötödik szezonbeli meccsünkre készülünk a kiválóan rajtoló Gyirmót FC Győr ellen. A gyirmótiak négy mérkőzésen tíz pontot szerezve csak az eggyel rosszabb gólkülönbségükkel szorulnak a tabella második helyére, a szintén kiválóan rajtoló Szentlőrinc mögött.

Csapatunk a múlt vasárnapi, Budafokon aratott 5-0-s győzelem után minden erővel a vasárnapi összecsapásra összpontosít. Erős Gábor vezetőedző honlapunknak beszélt a felkészülésről.

A szakvezető elmondta, természetesen a stáb minden tagja nagyon örül az első győzelemnek, ami parádésra sikeredett. Mint mondta, az első három meccs nem a várakozásoknak megfelelően sikerült, de akkor sem dőltünk a kardunkba, viszont ugyanígy most sem kell elájulnunk magunktól, hanem folytatni kell a megkezdett munkát, ugyanolyan alázattal, mint eddig. Hozzátette, a csapat vevő minderre, fegyelmezett munka zajlik az edzéseken és mindenki bizakodva várja a következő meccset.

Erős Gábor a budafoki meccset követően a gratuláció után felhívta a játékosok figyelmét, hogy a vereséget és a győzelmet is fontos a helyén kezelni, két lábbal a talajon kell maradni, a munkát folytatni kell és ennek meglesz az eredménye.

Vezetőedzőnk hangsúlyozta, hogy a statisztikákat tekintve, szinte pontosan ugyanazokat a számokat produkálta a csapat Budafokon az 5-0-s győzelem alkalmával, mint a BVSC-Zugló ellen, ahol 1-0 arányú vereséget szenvedtünk.

Erős Gábor külön szólt a Gyirmót elleni találkozó személyes aspektusairól is. Mint mondta, a csapatban játékosként két és fél évig szerepelt, a klub tulajdonosait szinte gyermekkora óta ismeri, míg a vezetőedző, Tamási Zsolt ifiben, juniorban és felnőttként is edzője volt, akitől sokat tanult és akinek sokat köszönhet. Több játékosunk is korábban aktuális ellenfelünket erősítette, így vezetőedzőnkhöz hasonlóan talán nekik is extra motivációt jelenthet mindez, ám Erős Gábor hangsúlyozta, ez nem róluk, hanem a csapatról szól. Mint mondta, tiszteljük ellenfelünket, hiszen nem véletlenül szereztek négy meccsen tíz pontot, ám ha ugyanúgy feltaláljuk magunkat a kapu előtt, mint a múlt héten, akkor bizonyosan együtt ünnepelhet majd a csapat a szurkolókkal!

A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője a huszonhét esztendős Takács Ákos lesz. A sípmester korábban két mérkőzésünket dirigálta, mindkettőt hazai pályán és mindkettőt még az NB3-ban – az Újpest FC II ellen 1-1-re végeztünk, a Salgótarjánt pedig 3-0-ra vertük. A játékvezető segítői az oldalvonalak mellett Szécsényi István, valamint Szalai Dániel lesznek, a tartalékjátékvezető pedig Juhász Dávid.

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk