Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma hetedik alkalommal öltheti magára a címeres mezt Debreceni Ákos!

Ma hetedik alkalommal öltheti magára a címeres mezt Debreceni Ákos!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Tatabánya elleni kiütéses győzelmet, illetve fejes gólt követően Debreceni Ákos útja Telkibe vezetett, ahová az U21-es válogatott tagjaként kapott meghívást kiváló fiatal védőnk.

Ákos már a rutinosabbak közé tartozó U-válogatott, hiszen eddig hat alkalommal, közte öt ízben kezdőként lépett pályára. Hosszú sérülését követően olyan jól visszakapaszkodott, hogy klubunkban nyújtott teljesítményének köszönhetően újra meghívót kapott Szélesi Zoltán keretébe.

A férfi U21-es válogatott ma késő délután (17.45) a jövő évi korosztályos Európa-bajnokság házigazdája, Szlovákia ellen játszik felkészülési mérkőzést az Új Hidegkuti-stadionban, majd szeptember 10-én lesz az igazi nagy megmérettetés, az Európa-bajnoki selejtező a spanyol csapat ellen. Ennek helyszíne a kecskeméti, Széktói Stadion lesz, a kezdési időpont pedig szintén 17.45. Az első napokban több változás is történt a válogatottnál, jöttek-mentek srácok, de a mi Debreceni Ákosunk sztenderden maradt.

Hosszú idő, fél év telt el a márciusi mérkőzéseink óta, természetes, hogy voltak változások a keretben. Sokak helyzete megváltozott azóta, vannak, akik felkerültek az A-válogatotthoz, változtak a formák, egyesekre különböző okok miatt nem számíthatok ezen az összetartáson – mondta Szélesi Zoltán az MLSZ.hu oldalon. – Két kemény mérkőzés vár ránk, nemcsak a spanyolok ellen lesz nehéz dolgunk, hanem Szlovákia ellen is. Csütörtöki riválisunk, a jövő évi Eb-n hazai pályán szereplő szlovák csapat két éve készül együtt, folyamatosan meccseket játszik, állandóság jellemzi a játékát, felkészülési mérkőzésen a spanyolokat is sikerült legyőznie. A legfontosabb, hogy stabilak legyünk a mérkőzésen, de a védekezés mellett az átmenetekben, valamint támadásban és pontrúgásokban is szeretnénk előrelépni, miközben természetesen fejben tartjuk, hogy jövő héten Eb-selejtező vár ránk, ezért igyekszünk lehetőséget adni minél több játékosnak, hogy kiderüljön, melyik lehet az optimális összetétel a spanyolok elleni Eb-selejtezőre.

Mi nagyon szurkolunk a csapatnak, s kiemelten Debreceni Ákosnak, aki az újabb válogatottság kapcsán így nyilatkozott:

Nagyon örülök a behívónak, mert nehéz időszakon vagyok túl a sérülésem miatt. Úgy gondolom, hogy ez jó visszajelzés arra, hogy a sérülésem már a múlt és hogy jó úton vagyok. Rengeteget segített ebben az, hogy folyamatosan játéklehetőséget kaptam a Kazincbarcikában, s hogy fel tudtam építeni magam újra.

Hajrá magyarok, hajrá Ákos!

További híreink

„Ez egy másfajta meccs lesz”

Dátum: 2024. szept 16. 08:48

Így készülnek a csapatok a vármegyei rangadóra

Hat büntetőpárbajjal folytatódott a MOL Magyar Kupa

Dátum: 2024. szept 15. 08:18

A Merkantil Bank Ligából egyedül a Vasas esett ki a szombati játéknapon

Ötödször egymás ellen a Kupában

Dátum: 2024. szept 14. 16:27

Huszonnégy bajnoki meccs mellett négyszer találkoztunk már a kupában is

Kétszeres kupagyőztes ellenfél érkezik

Dátum: 2024. szept 14. 09:59

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a DVTK látogat a Kolorcity Arénába.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk