Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Sok minden működik, de vannak feladataink

Sok minden működik, de vannak feladataink

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Október első vasárnapján 17 órakor ismét a Kolorcity Arénában indul útjára a labda, vagyis zsinórban a negyedik hazai tétmérkőzésére készül a Kolorcity Kazincbarcika SC. A Merkantil Bank Liga 9. fordulóját követően a válogatott mérkőzései miatt szünet következik, erre is kitért Erős Gábor vezetőedző, aki a boon.hu-nak nyilatkozott a felkészülésről.

Vezetőedzőnk szót ejtett a HR-Rent Kozármisleny elleni találkozóról is, kifejtette, nem tartja igazságosnak az elszenvedett vereséget, hiszen szinte minden mutatóban jobban teljesítettünk ellenfelünknél, így legalább egy pontot megérdemeltünk volna, amivel most a tabellára is jobb érzéssel tekinthetnénk.

Erős Gábor azt is elmondta, három hónap közös munkával eljutottunk oda, hogy szinte minden meccsen dominálunk és sok minden működik, ám vannak még feladataink is, melyek közül kiemelte a labdavesztést követő átmeneteket, aminek a gyakorlására ezen a héten is nagy hangsúlyt fektetett a szakmai stáb. Mint mondta, erre azért is nagy szükség van, mert ellenünk most már sok csapat védekezésre és gyors kontrákra rendezkedik be, ez ellen fel kell készülnünk.

Ellenfelünkről szólva a szakvezető elmondta, a Békéscsaba egy szervezett csapat, gyors és erős fizikumú játékosokkal, akik különösen veszélyesek pontrúgásokból. Hozzátette, arra számít, hogy nálunk lesz többet a labda és reméli, lehetőségeinket gólra tudjuk majd váltani, mert nem mindegy, milyen szájízzel megyünk majd a kéthetes szünetre.

A keretből sérülés miatt hiányzik továbbra is Patrick Gânțe, Bánhegyi Bogdán, Balázsi Levente és Csatári Gergő.


A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője a harminchét esztendős Berényi Tamás lesz, aki számunkra régi ismerős, hiszen huszonegyedik alkalommal működik közre játékvezetőként mérkőzéseinken az NB2-es és NB3-as bajnokságokban. A mérlegünk játékvezetése mellett tizenhárom győzelem, három döntetlen és négy vereség. Vasárnap az oldalvonalak mellett Kovács Gábor és Vad Anita segítik majd a munkáját, míg a tartalékjátékvezető Práth Dávid lesz.

További híreink

Egyszeres kupagyőztes érkezik vasárnap

Dátum: 2024. okt 04. 19:57

Következő ellenfelünk a Békéscsaba 1912 Előre FC.

Gazdag és változatos a közös történetünk a Békéscsabával

Dátum: 2024. okt 03. 19:25

Huszonhetedik alkalommal találkozunk a Békéscsaba 1912 Előrével

Változás az U7 toborzója kapcsán

Dátum: 2024. okt 03. 11:13

A ma délutánra meghirdetett toborzáson lesz lehetőség regisztrálni

A Kozármisleny átvette a vezetést a tabellán

Dátum: 2024. okt 02. 21:01

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában botlott az eddigi éllovas Szentlőrinc.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk