Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/„Mindig újabb gólokra törekszünk”

„Mindig újabb gólokra törekszünk”

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Hogyan értékeled az eddigi szezont a csapat szempontjából és miként látod a saját teljesítményed?

A csapat szempontjából nagyon jónak érzem eddig a szezont, ezt a tabellán elfoglalt helyezésünk is mutatja. Mindezt úgy, hogy szerintem volt még egy-két olyan meccs, amin jól játszottunk, de ez nem jött ki sajnos az eredményben.

Saját teljesítményemről nehéz most nyilatkoznom, mert nem sikerült még annyi időt a pályán töltenem, amennyit szerettem volna, ami remélem változni fog a jövőben. A gólok eddig sajnos elmaradtak, viszont annak örülök, hogy már három gólpassznál járok. Amíg a gól nem jön, addig legalább gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot, de azt remélem, hogy a góllövés is be fog indulni hamarosan!

Az elmúlt években nagyon kevés csapat tudott az első kilenc fordulóban annyi gólt lőni, mint most mi. Mit gondolsz, mi a titok?

Egyértelműen az a fajta játék és felfogás a kulcs, amit kér tőlünk Erős Gábor vezetőedző. Nyáron már lehetett látni, hogy egy jó társaság alakult itt ki, ahol mindenki próbálja kihozni magából a maximumot. Igyekszünk minden csapat ellen támadólag fellépni és mindegy, hogy épp mennyi az eredmény, mi mindig újabb gólokra törekszünk.

Az Ajkával kevésgólos meccseket szoktunk játszani általában és idegenben öt éve győztünk ellenük utoljára, azóta pedig két vereség és egy döntetlen a mérlegünk ott. Mire számítasz vasárnap?

Tudjuk, hogy egy szervezett, jó csapat az Ajka, biztosan nem lesz könnyű dolgunk, de mi ugyanúgy a három pontért utazunk hozzájuk, meg szeretnénk szakítani azt a rossz sorozatot, ami kialakult ott az elmúlt években.

A szezon rajtja óta először szabad volt a hétvége, legalábbis nem volt bajnoki forduló. Neked hogyan telt a válogatott szünet?

Nagyon jól telt a szünet, haza tudtam utazni pár napra a családomhoz és a barátaimhoz, pihenni és kikapcsolódni, ez mindig ad egy feltöltődést és újult erővel tudunk nekikezdeni az újabb bajnoki hétnek.

Hollandia ellen 1-1-es döntetlen, a bosnyákokkal szemben 2-0-s győzelem. Hogy tetszettek a válogatott mérkőzései?

Azt gondolom, hogy a két meccs előtt aláírtuk volna ezt a négy pontot, hollandok ellen is közel voltak a bravúrhoz a fiúk, de kicsúszott a győzelem a kezükből, viszont a bosnyákok ellen magabiztosan nyert a csapat. Jó volt látni volt csapattársakat is a pályán, Varga Barninak mindig különösen drukkolok.

További híreink

Újra úton – Ajkára látogatunk vasárnap

Dátum: 2024. okt 15. 17:17

Jegy- és meccsinfó a Merkantil Bank Liga 10. fordulójára

Az első kilenc forduló számokban

Dátum: 2024. okt 14. 17:20

Statisztikák a válogatott szünetre

Utánpótlás hírek – Két győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Dátum: 2024. okt 14. 12:40

A mögöttünk hagyott hétvégén négy korosztály játszott bajnoki meccset a fiúknál

Csatári Gergő újra edzésben

Dátum: 2024. okt 11. 12:30

Középpályásunk egyelőre könnyített edzésmunkát végez

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk