Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A válogatott mérkőzései után ismét a bajnoki mérkőzések vették át a főszerepet Magyarországon is, így a Merkantil Bank Liga küzdelmei is folytatódtak. A 10. forduló számunkra legérdekesebb mérkőzésén a Kolorcity Kazincbarcika SC Ajkán vendégeskedett vasárnap kora este, ahol sokáig vezetve végül 1-1-es döntetlent értek el a fiúk, ami hétfő estig még a tabellán a 2. helyet jelentette számunkra.

Hétfő este viszont változott a helyzet, hiszen a Budapest Honvéd otthonában 1-0-ra győzni tudott a továbbra is parádés meglepetéseket okozó Szentlőrinc egy hajrában szerzett góllal, így Waltner Róbert csapata vette át a képzeletbeli dobogó második fokát. A Honvéd zsinórban a negyedik vereségét szenvedte el, a szebb napokat látott kispesti alakulat csak azért nem csúszott az utolsó helyre, mert az Opus Tigáz Tatabánya is veszített, a Bányász otthonából a Mezőkövesd Zsóry FC vitte el a három pontot egy 2-0-s győzelemmel.

A Honvéddal ellentétben a Vasas FC megszakította rossz sorozatát, Pintér Attila együttese a BVSC-Zuglót fogadta, s 2-1-re nyerni tudott, így az angyalföldiek a 11. pozícióba kúsztak előre, míg a sokáig veretlen zuglóiak a második vereségüket szenvedték el zsinórban, s a 10. helyről várják a folytatást.

Egymást követő négy döntetlen után tudott újra győzni következő ellenfelünk, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, akik a szomszédvár Békéscsabát győzték le 2-0-ra. A szegedieken kívül csak a HR-Rent Kozármisleny mondhatja el magáról, hogy mindössze egyszer kaptak ki, a Misleny azonban ezúttal nem tudott nyerni, a Soroksár SC ellen egy második félidei gyors gólváltást követően 1-1-re végeztek.

Parázs hajrát követően 2-1-re győzött a Budafoki MTE az Aqvital FC Csákvár ellen, a piros-feketék a tőlünk elszenvedett 5-0-s zakó óta veretlenek, azaz hat mérkőzés óta nem talált immár legyőzőre Nikházi Márk csapata, amely a tabella 6. helyét foglalja el jelenleg.

A forduló góltermésének közel felét vállalta magára a Kisvárda Master Good és a Gyirmót FC Győr rangadója. A nyílt sisakos pofonosztásból az első félidőben a várdaiak jöttek ki (sokkal) jobban, hiszen a forduláskor 5-1 állt az eredményjelzőn. A második játékrész elején Révész Attila csapata elérte a féltucatot, s talán néhányan ekkor már kétszámjegyű végeredményre is gondolhattak, ám a Gyirmót az utolsó bő húsz percben nagy hajrába kezdett a becsületért, amiből végül egy kétgólos vereség sült ki, a végeredmény 6-4 lett. A szezont rosszul kezdő Kisvárda Master Good ezzel átvette a vezetést a Merkantil Bank Ligában, a gyirmótiak pedig a 4. pozícióba csúsztak vissza.

A 10. forduló végeredményei:

OPUS TIGÁZ TATABÁNYA

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

0-2

BUDAFOKI MTE

AQVITAL FC CSÁKVÁR

2-1

KISVÁRDA MASTER GOOD

GYIRMÓT FC GYŐR

6-4

FC AJKA

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

1-1

HR-RENT KOZÁRMISLENY

SOROKSÁR SC

1-1

VASAS FC

BVSC-ZUGLÓ

2-1

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

2-0

BUDAPEST HONVÉD

SZENTLŐRINC

0-1

 

Az első öt együttes ezzel egyetlen ponton belül áll tíz forduló után, az izgalmasnak ígérkező folytatás október utolsó hétvégéjén vár ránk, csapatunk a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadja majd október 27-én vasárnap 13 órától a Kolorcity Arénában.

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk