Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KBSC - DVTK

KBSC - DVTK

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Diósgyőr II 4-0 (0-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum
Vezette: Nagy Róbert

Kazincbarcika:
Gábor P. (Somodi) – Szemere (Tóth Sz.), Heil (Hegedűs), Palmes (Fekete), Süttő (Lőrincz P.), Burics (Sigér), Takács P. (Kovács O.), Engel (Kemény), Constantinescu (Mikló), Kanalos, Bene (Boros)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

DVTK II:
Bukrán (Konyecsik) - Nagy T., Ivánka (Orosz M.), Tucsa (Vitelki), Bárdos, Szabó I B., Szalóczy, Molnár M. (Kitl K.), Ternován (Szabó II B.), Bacsa, Mertse (Galambosi)
Vezetőedző: Kriston István

Gólszerzők: Takács P. (57.), Kemény (66., 74. – a másodikat 11-esből), Kanalos (77.)

Tiszaújvárosban játszotta utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk, ahol az ellenfél a Diósgyőr második számú csapata volt. Rögtön a kezdést követően mezőnyfölénybe került csapatunk, a vendégek még félpályán is alig tudtak átjönni az első 10 percben. A fölény ellenére egyedül Constantinescu lövését jegyezhettük fel veszélyes helyzetként. A félidő közepén feljavult a Diósgyőr is, egy-egy fejes és távoli lövés veszélyeztette kapunkat. A hajrában újra kapujuk elé szorítottuk a piros-fehér gárdát, de a kapuba nem sikerült betalálni, bár Takács lövése a félidő utolsó percében csak centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.

A félidőben Vitelki Zoltán 6 helyen változtatott, majd a játékrész során Kanalost kivéve az egész kezdőcsapatát le is cserélte. A vendégeknél szintén pályára lépett mind a 6 cserejátékos. Csapatunk nagy erőkkel rohamozta a diósgyőri kaput, de az 51. percben Kemény lövése még célt tévesztett. Nem úgy Takácsé, aki az 57. percben 25 méterről lőtt nagy gólt. 4 perc sem telt el, megint Kemény hibázott a kapu előtt, de javítani tudott, hiszen előbb Kanalos passzát követően vette be Konyecsik kapuját, majd egy jogosan megítélt büntetőt is értékesíteni tudott. A harmadik gól után sem volt megállás, Kanalos a 77. percben a negyedik gólunkat is megszerezte egy hatalmas bombával. A második félidőben ellenfelünk abszolút nem jelentett veszélyt kapunkra.

Vitelki Zoltán:
Az első félidőben pontatlanul, türelmetlenül és kapkodva játszottunk. Ezen próbáltunk változtatni a második félidőre és ez úgy alakult, ahogy szerettük is volna, ami gólokban is megmutatkozott. Köszönöm a játékosok hozzáállását! Célegyenesbe érkeztünk, jövő hétvégén bajnoki van, egy hetünk van még felkészülni. Ezúton szeretnék sok sikert kívánni a DVTK NB III-as csapatának is.

Takács Péter:
Azt gondolom, hogy a nagy meleg ellenére a csapat kifutotta magát, betartottuk azokat a taktikai utasításokat, amiket kaptunk az edzőnktől. Azt gondolom, hogy a csapat a végére annyira önbizalommal telve játszott, hogy bele tudtunk csempészni egy-két olyan megoldást is, ami általában olyankor szokott előjönni, amikor tényleg minden összejön. Megérdemelten nyertünk, de sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, mert sok a tehetséges játékos náluk és szurkolok nekik.

Kriston István:
Kettébontanám a találkozót. Az első félidőben egész jó minőségben futballoztunk mind védekezésben, mind támadásban. A második félidőben sajnos gyerekes hibákat követtünk el és egy picikét a második félidő közepétől már szétesett a csapat, nem azt láttam, amit az első félidőben. De mégegyszer mondom, az első félidő alapján láttam bíztató jeleket.

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk