Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Célegyenesben

Célegyenesben

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. május 27., 17:00
Vezeti: Németh Ádám (Szalai Dániel, Szilágyi Norbert)
Tartalékjátékvezető: Dolnegó Bálint

Körülbelül 4 fordulóval ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy aktuális ellenfelünk, a Csákvár a tabellán mögöttünk fog elhelyezkedni, hiszen akkor épp három ponttal előztek minket. Azóta nagyot fordult a világ, csapatunk Zalagerszegen döntetlent ért el, a Kisvárdát és a Siófokot pedig legyőzte, így 44 ponttal áll, míg a Csákvár legutóbbi 5 meccsén szerzett egy pontjával csak 41 pontos, így nem érezheti magát biztonságban, hiszen a már kieső helyen álló Szolnok 39 pontos. A mi helyzetünk picivel kényelmesebb, hiszen most már nagy szerencsétlenség kellene ahhoz, hogy kiessünk, persze a pontszerzésre mindenképpen szükségünk lesz vasárnap is.

Ősszel Csákváron hiába volt több helyzetünk, vereséget szenvedtünk Szíjjártó István csapatától. A fejér megyeiek keretét elnézve meglepő lehet a rossz szereplés, hiszen Csákváron futballozik Sándor György, Király Boton, Bobál Gergely és Máté János is, akik jelentős első osztályú és nemzetközi rutinnal is rendelkeznek. Mint említettük a Csákvár tavasza remekül indult, az első tavaszi 7 forduló meccsein 5 alkalommal is győzni tudtak és ekkor úgy tűnt nem lehetnek kiesési gondjaik hiába kapták a Sopronnal egyetemben a legtöbb (65) gólt a bajnokságban. Az utóbbi mérkőzések már nem alakultak jól, így az is megeshet hogy holnap a harmadosztály felé taszítjuk ellenfelünket. 

Mi Koleszár György vezetésével remek formában vagyunk. Megbízott vezetőedzőnk eddig 7 meccsen ült a padon és a megszerezhető 21 pontból 11 pontot be is gyűjtöttünk, ami azt eredményezte, hogy az utolsó két fordulót már nyugodtabb helyzetből várhatjuk. Persze nem mehetünk úgy a pályára, hogy a bennmaradás már biztos, a Csákvár ellen is meg kell szereznünk a három pontot és örömet kell okoznunk szurkolóinknak.

A vasárnapi találkozó játékvezetője az NB I-es rutinnal is rendelkező Németh Ádám lesz. A Pest megyei játékvezető legutóbb 2013-ban egy Szeged ellen 2-1-re elvesztett mérkőzésünkön műkdött közre. 

A KBSC-Csákvár bajnokira a belépés ezúttal is ingyenes lesz, minden szurkolót várunk szeretettel! Hajrá Barcika!

További híreink

MEG VAN AZ ELSŐ BAJNOKI GYŐZELEM

Dátum: 2020. szept 29. 14:00

A Cigánd SE ellen szerezte meg első bajnoki győzelmét a Kazincbarcika női csapata.

Két csapatunk játszott hétvégén

Dátum: 2020. szept 29. 13:00

Az U14 és az U15 hazai pályán fogadta a Mezőkövesd korosztályos csapatait.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2020. szept 26. 20:00

 A bajnokság tizedik fordulójában az idén még veretlen Békéscsaba 1912 Előre csapatához utazunk.

"SZURKOLJ SZÍVBŐL, ÉS SZERESD A SZÍVED!"

Dátum: 2020. szept 25. 16:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az évben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk