Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Célegyenesben

Célegyenesben

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár
Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. május 27., 17:00
Vezeti: Németh Ádám (Szalai Dániel, Szilágyi Norbert)
Tartalékjátékvezető: Dolnegó Bálint

Körülbelül 4 fordulóval ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy aktuális ellenfelünk, a Csákvár a tabellán mögöttünk fog elhelyezkedni, hiszen akkor épp három ponttal előztek minket. Azóta nagyot fordult a világ, csapatunk Zalagerszegen döntetlent ért el, a Kisvárdát és a Siófokot pedig legyőzte, így 44 ponttal áll, míg a Csákvár legutóbbi 5 meccsén szerzett egy pontjával csak 41 pontos, így nem érezheti magát biztonságban, hiszen a már kieső helyen álló Szolnok 39 pontos. A mi helyzetünk picivel kényelmesebb, hiszen most már nagy szerencsétlenség kellene ahhoz, hogy kiessünk, persze a pontszerzésre mindenképpen szükségünk lesz vasárnap is.

Ősszel Csákváron hiába volt több helyzetünk, vereséget szenvedtünk Szíjjártó István csapatától. A fejér megyeiek keretét elnézve meglepő lehet a rossz szereplés, hiszen Csákváron futballozik Sándor György, Király Boton, Bobál Gergely és Máté János is, akik jelentős első osztályú és nemzetközi rutinnal is rendelkeznek. Mint említettük a Csákvár tavasza remekül indult, az első tavaszi 7 forduló meccsein 5 alkalommal is győzni tudtak és ekkor úgy tűnt nem lehetnek kiesési gondjaik hiába kapták a Sopronnal egyetemben a legtöbb (65) gólt a bajnokságban. Az utóbbi mérkőzések már nem alakultak jól, így az is megeshet hogy holnap a harmadosztály felé taszítjuk ellenfelünket. 

Mi Koleszár György vezetésével remek formában vagyunk. Megbízott vezetőedzőnk eddig 7 meccsen ült a padon és a megszerezhető 21 pontból 11 pontot be is gyűjtöttünk, ami azt eredményezte, hogy az utolsó két fordulót már nyugodtabb helyzetből várhatjuk. Persze nem mehetünk úgy a pályára, hogy a bennmaradás már biztos, a Csákvár ellen is meg kell szereznünk a három pontot és örömet kell okoznunk szurkolóinknak.

A vasárnapi találkozó játékvezetője az NB I-es rutinnal is rendelkező Németh Ádám lesz. A Pest megyei játékvezető legutóbb 2013-ban egy Szeged ellen 2-1-re elvesztett mérkőzésünkön műkdött közre. 

A KBSC-Csákvár bajnokira a belépés ezúttal is ingyenes lesz, minden szurkolót várunk szeretettel! Hajrá Barcika!

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk