Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Aquital FC Csákvár 0-2 (0-1)
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 500 néző
Vezette: Németh Ádám (Szalai Dániel, Szilágyi Norbert)

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Süttő - Hegedűs, Kovács O. (Tóth Sz., a szünetben) - Gábor, Sigér (Kristófi, 53.), Kanalos - Boros G. (Bene, 61.)
Vezetőedző: Koleszár György

Csákvár:
Hermány - Rétyi, Kiprich D., Tar Zs., Bokros Sz. - Sándor Gy., Polonkai (Csonka, 79.) - Sejben, Király B. (Molnár Cs., 86.), Tamás N. (Oldal, 63.) - Bobál G.
Vezetőedző: Szíjjártó István

Gólszerzők: Bobál G. (6.), Sejben (56.)
Sárga lap: Süttő (50.) ill. Tar Zs. (50.), Oldal (76.), Polonkai (76.)

Aktuális ellenfelünk, a Csákvár 3, a már kieső helyen álló Szolnok 5 ponttal állt mögöttünk az NB II-es bajnokság utolsó előtti fordulójának kezdésekor. A nevek alapján jó keretet felvonultató Csákvár mindenképpen a három pontért érkezett, és csapatunk is győzelemmel szerette volna biztosítani jövő évi NB II-es tagságát. 

A tétnek megfelelően a Csákvár nagy elánnal kezdte a találkozót és Bobál révén már a 6. percben vezetést szerezett. A gól után próbáltuk többet birtokolni a labdát, de támadásaink a Csákvár betömörülő védelme ellen eredménytelennek bizonyultak. Ellenben a vendégek újabb gólját csak Somodi sorozatos bravúrjai akadályozták meg. Sándor, Bokros és Király is közel járt az újabb vendég találathoz, de hálóőrünk remekül állta a sarat, így az első 45 perc végén csupán egygólos vendég vezetéssel vonulhattak öltözőbe a felek.

A második félidő elejét mi nyomtuk meg, hasonló lendülettel kezdtük el a játékrészt, mint 3 hete a Győr ellen, azonban gólt az 56. percben ismét a Csákvár szerzett, mikor Sejben fejezett be tökéletesen egy akciót. Az újabb bekapott gól kicsit visszafogta csapatunkat, a folyamatos cserék ellenére sem tudtuk feltörni a vendégek védelmét. Ráadásul a Csákvár több veszélyes kontrát is vezetett, amit nem sikerült nekik sem góllal befejezni. A hajrában még próbálkoztunk a becsületgól megszerzésével, de nem jártunk sikerrel. A lefújást követően aztán kiderült, hogy az eredmények szerencsére kedvezően alakultak számunkra, így megőriztük NB II-es tagásunkat!

Koleszár György:
Végtelenül boldog vagyok, hogy a KBSC-t az NB II-ben tudtam tartani! Köszönöm a segítséget a kollégáimnak, a klub vezetőinek! Nagy köszönettel tartozok Kádár Zsolt, sportigazgatónak és szurkolóinknak, hogy szinte minden mérkőzésen keményen bíztatták a csapatot!

Szíjjártó István:
Tudtuk, hogy számunkra élet-halál kérdése a mérkőzés, míg a Kazincbarcika már nyugodtabban léphetett pályára. A játékot olyan harci szellemben kezdtük, ahogy azt egy kieső jelölt csapatnak kell. Sikerült korán gólt lőnünk és ahogy a második félidőben meglőttük a másodikat az már döntőnek bizonyult. 

További híreink

VÁLTOZOTT A CSÜTÖRTÖKI PROGRAM

Dátum: 2019. júl 13. 14:00

Változás a jövőheti programban.

KILENC EDZŐMÉRKŐZÉS VAN MÉG HÁTRA

Dátum: 2019. júl 11. 18:00

Javában zajlik a Kazincbarcika felkészülése.

A HÉTEN HÁROM FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZUNK

Dátum: 2019. júl 09. 10:40

Szerdán Nyíregyházára utazik a KBSC, szombaton pedig a Pete András Stadionban fogadja a DVTK II és a Tállya KSE csapatait.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI

Dátum: 2019. júl 07. 11:00

Cikkünk a felkészülési időszak ideje alatt folyamatosan frissül!

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk