Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Vereség a bajnoki nyitányon

Vereség a bajnoki nyitányon

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–KAZINCBARCIKAI SC 1–0 (0–0)
Nyíregyháza Városi Stadion, 2563 néző
Vezette: Horváth Tibor (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

NYÍREGYHÁZA:
Jova – Polényi, Fodor F., Nagy T., Forró – Kártik – Starosta (Tóth Á., 63.), Ötvös (Pejovics, 82.), Gulyás M., Rezes – Hornyák M. (Daru, 66.)
Vezetőedző: Bozsik József

KAZINCBARCIKA:
Somodi – Heil, Fótyik, Belényesi Cs., Mikló – Kovács O., Oltean - Gábor, Toma (Takács P., 69.), Tóth L. (Szabó L., 53.) – Lukács R. (Olasz D., 81.)
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerző: Fodor F. (78.)
Sárga lap: Gulyás M. (53.), Polényi (69.) ill. Lukács R. (45.)

A találkozó első perceit az ismerkedéssel töltötték a csapatok, hiszen mindkét gárdába rengeteg új játékos érkezett a nyár folyamán, így tétmérkőzésen először futhattak ki ezen összeállításokban a mérkőző felek. Sokáig úgy tűnt, hogy mindkét csapat az úgynevezett "idényi eleji formában" játszik, hiszen nem igazán voltak kiemelkedő helyzetek és a védelmek is rendre hibát hibára halmoztak. Ez utóbbiban főleg a hazaiak jártak az élen, mivel Jova és a védelem gyakran nem értette meg egymást, de sajnos a hibákat egyszer sem tudtuk kihasználni. A második játékrészben többet támadtunk ellenfelünknél, mégis szinte a semmiből a Nyíregyháza szerzett vezetést, mikor egy jobb oldali szögletet követően Somodi és a védelem nem volt összhangban, így a nevető harmadik Fodor 6 méterről a kapuba fejelt. Az utolsó 10 percben igyekezett csapatunk támadni az egyenlítésért, de sem Lukács, sem Szabó nem célzott pontosan, így az egyenlítő gól elmaradt, vereséggel zártuk az első fordulót. A mérkőzés krónikájához az is hozzátartozik, hogy Tóth Lászlót az 53. percben sérülés miatt kellett lecserélni, reméljük minél hamarabb újra a pályán láthatjuk majd.

Bozsik József:
Az akarattal elégedett voltam, de meg sem közelítettük a felkészülési mérkőzéseken mutatott játékunkat. Mindenképpen pozitívum, hogy győztünk, és játékosaim megvalósították, amit kitaláltunk a mérkőzésre. Idő kell, hogy mindez olajozottan működjön.

Koleszár György:
Néhány új játékosunk későn csatlakozott a kerethez, még idő kell, hogy összeálljon a csapat, ennek ellenére a második félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést. Sajnos egy szöglet után nem működött a kommunikáció a játékosaim között, ezért kaptunk gólt. Nagy probléma hogy sérülés miatt elveszítettük Tóth Lászlót. A vereség ellenére gratuláltam a fiúknak a munkához, de pont nélkül távoztunk.  

Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook

További híreink

VÁLTOZOTT A CSÜTÖRTÖKI PROGRAM

Dátum: 2019. júl 13. 14:00

Változás a jövőheti programban.

KILENC EDZŐMÉRKŐZÉS VAN MÉG HÁTRA

Dátum: 2019. júl 11. 18:00

Javában zajlik a Kazincbarcika felkészülése.

A HÉTEN HÁROM FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZUNK

Dátum: 2019. júl 09. 10:40

Szerdán Nyíregyházára utazik a KBSC, szombaton pedig a Pete András Stadionban fogadja a DVTK II és a Tállya KSE csapatait.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK EREDMÉNYEI

Dátum: 2019. júl 07. 11:00

Cikkünk a felkészülési időszak ideje alatt folyamatosan frissül!

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk