Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/CSIZMADIA CSABA ÉS GÁLHIDI GYÖRGY ÉRTÉKELTEK

CSIZMADIA CSABA ÉS GÁLHIDI GYÖRGY ÉRTÉKELTEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután az idei bajnokság meglepetéscsapatának is mondható Budafoki MTE ellen lépett pályára a Kazincbarcika és egy fordulatos mérkőzésen végül sikerült döntetlent kiharcolnunk, így újabb egy ponttal utazhattunk haza. A meccset követően Csizmadia Csaba a BMTE és Gálhidi György a Kazincbarcika vezetőedzői is értékelték a látottakat.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Az első félidőben minden kétséget kizáróan a haziak uralták a játékot, Kovács Dávid már a hatodik percben meg tudta szerezni a Budafok vezetőgólját, majd a tizennyolcadik percben Szabó Máté találatával megduplázták góljaik számát. Gálhidi György már az első félidőben látta, hogy változtatni kell a csapaton, így a mérkőzés 42. percében Oltean helyére Farkas András érkezett. A szünetben kevesen mertek volna fogadni arra, hogy a Kazincbarcika kiegyenlít, de a taktika megváltozatása és a félidei csere, miszerint Mikló helyére Lukács érkezett is kifizetődni látszottak. A második játékrészben két pontrúgásból szereztük meg találatainkat, először 57. percben egy Fótyik Dominik által értékesített büntetővel zárkóztunk fel, majd Berki István szabadrúgását Oldal Tibor fejelte kapuba a mérkőzés 69. percében. Annak ellenére, hogy a Kazincbarcika szabálytalankodott többet, hiszen hat sárga lapot is kaptunk a 90 perc alatt, mégis budafoki oldalról történt egy kiállítás, hiszen a hazaiak második gólját jegyző Szabó Máténak két lapot is felmutatott a játékvezető a meccs során, így a 84. percben el kellett hagynia a pályát. Hiába azonban az emberfölény, a mérkőzés utolsó perceiben ebből már nem tudtunk magunknak előnyt kovácsolni, így maradt a döntetlen. BUDAFOKI MTE - KAZINCBARCIKA 2:2

CSIZMADIA CSABA

"Egy nagyon gyönyörű első félidő után, a második félidőben sajnos saját magunkat vertük meg, mert ezt a döntetlent egy vereségnek tudom elkönyvelni. Ebben a mérkőzésben, ahogy első félidő is mutatta nagyon sok volt benne, simán meg lehetett volna a három pont. Csináltunk két butaságot, amit az ellenfél maximálisan kihasznált, innentől nem tudok ezzel mit kezdeni, sajnálom, mert többet vártam."

GÁLHIDI GYÖRGY

"Borzalmasan kezdtünk, egyszerűen nem hittem el, hogy amit látok az az én csapatom, hibát hibára halmoztunk és teljesen megérdemelt volt a Budafok 2:0-ás vezetése. A szünetben cserével és lelkifröccsel igyekeztem felrázni a csapatot és jól sikerült a taktikai eligazítás is. A második félidőben egy egész más csapat lépett ki, igaz ekkor már a szél is minket segített, már nem volt akkora szél mint az első félidőben, de nem azért lettünk jobbak, mert a szél minket segített, hanem elkezdtünk futballozni, elkezdtük járatni a labdát. A pontrúgásaink szerencsére nagyon veszélyesek voltak illetve sikerült egy kapu előtti szituációból büntetőt kiharcolni és tulajdonképpen megérdemelten szereztük meg az egy pontot. Kis hiányérzetem azért van, hogy az utolsó öt percben a kiállítás után nem próbáltunk meg létszámfölényt kialakítani, ekkor már kapkodva, kicsit bután futballoztunk, de büszke vagyok a játékosaimra nagyon."

 

 

Kép forrrása: Budafoki MTE Facebook/ Kacziba Renáta

 

További híreink

JÓTÉKONYSÁGI FIFA-BAJNOKSÁG: A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSAI MÉG MINDIG VERSENYBEN

Dátum: 2020. ápr 06. 10:00

Hegedűs Márk és Oldal Tibor a március 24-én indult FIFA-bajnokság mezőnyében.

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Dátum: 2020. márc 28. 12:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az OMSZ helyi munkatársait támogatják akciójukkal.

IDEIGLENESEN BEZÁR A SPORTTELEP

Dátum: 2020. márc 20. 12:00

Újabb intézkedéseket vezetünk be a rendkívüli helyzetre való tekintettel.

FELFÜGGESZTVE : A BAJNOKSÁG

Dátum: 2020. márc 16. 14:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése értelmében az utánpótlás után a felnőtt bajnokságokat is felfüggeszti.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk