Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/PÓTOLTÁK A CSAPATOK A 11. FORDULÓ MÉRKŐZÉSEIT

PÓTOLTÁK A CSAPATOK A 11. FORDULÓ MÉRKŐZÉSEIT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Pont nélkül zártuk a vasárnapi 18. fordulót, melyen a Budaörs ideiglenes otthonában a tatabányai Grosics Gyula Stadionban léptünk pályára. A november 25-ei mérkőzés tegnap meg is bosszulta magát, hiszen a Kazibcbarcika a tabella 14. helyére csúszott vissza.

A 16. fordulóban a Szolnok csapata ellen szenvedtünk vereséget, majd a szerdai mérkőzést követően az igazán jó formában lévő Aqvital FC Csákvár utazhatott haza pont nélkül Putnokról. A Kazincbarcika idei játékképe mi tagadás elég hektikus, miközben a Szolnok ellen nem épp egy jó formában lévő csapat képét festettük, a Csákvár elleni mérkőzésen mindenben felülmúltuk ellenfelünket. A 17. forduló  után rövid szünet következett a Merkantil Bank Ligában és frissen utazhattuk a Budaörs otthonába, a lassan magára találó hazai csapat azonban korán megszerezte a vezetést és a játék minden terén jobbnak bizonyult a Kazincbarcikától. A  80. percre kialakult három gólos előnyt leküzdeni nem tudtuk és csak Lukács Raymond hosszabbításban szerzett találata szépített az eredményen.

Gálhidi György a következőképpen értékelte vasárnapi mérkőzésünket:

"Nyomokban sem hasonlított a csapatom a legutolsó fordulóban látott csapathoz. Sem védekezésben, sem támadásban nem tudtunk még megközelíthetőleg sem olyan teljesítményt nyújtani, mint a Csákvár elleni mérkőzésen. Szerettem volna azt viszont látni és stabilizálni azt  jó formát, sajnos ez nem sikerült és minden tekintetben jobb volt a Budaörs, csak gratulálni tudok nekik."

A Merkantil Bank Liga csapatai tegnap is pályára léptek, hiszen az október 2-ról elhalasztott 11. forduló játéknapját egy hétközi mérkőzés keretein belül pótolták a másodosztályban. A Kazincbarcika akkori ellenfele az NB2-ből kizárt Balmaz Kamilla Gyógyfürdő lett volna, így ennek értelmében mi nem léptünk pályára. A szerdai fordulót követően a Kazincbarcika csapata a 14. helyre csúszott vissza a tabellán, azonban gyűjtött 21 pontunkkal csak négy egységnyire vagyunk a hetedik pozícióban álló Vasastól. A vasárnapi utolsó tényleges őszi fordulóban a Dorogi FC csapatát fogadjuk majd, amikor is egy esetleges győzelemmel több helyet is javíthatunk jelenlegi helyezésünkön.

A tegnapi játéknap eredményei a következőképpen alakultak:

SOROKSÁR SC 0 0 SZEGED-CSANÁS GROSICS
DOROGI FC 0 0 SZOLNOKI MÁV FC
BUDAÖRS 3 0 AQVITAL FC CSÁKVÁR
DUNA ASZFALT TLC 2 0 SZOMBATHELYI HALADÁS
FC AJKA 2 1 GYIRMÓT FC GYŐR
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3 1 BFC SIÓFOK
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 2 1 VÁC FC
VASAS FC 0 2 BUDAFOKI MTE
WKW ETO FC GYŐR 1 0 MTK BUDAPEST

 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk