Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/AUGUSZTUSTÓL MÁJUSIG TART A KÖVETKEZŐ SZEZON

AUGUSZTUSTÓL MÁJUSIG TART A KÖVETKEZŐ SZEZON

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Magyar Labdarúgó Szövetség az UEFA versenynaptártának elkészülte után hivatalosan is nyilvánossá tette a hazai versenysorozatok mérkőzéseinek időpontjait.

A Merkantil Bank Liga augusztus 2-án rajtol és május 16-án fejeződik majd be. A másodosztály küzdelmeinek első egy hetében rögtön három fordulót is játszanak a csapatok, hiszen vasárnap-szerda-vasárnap ritmusban lépnek majd pályára, ezt követően augusztus 16-án és 23-án vasárnap, illetve 26-án szerdán, majd 30-án vasárnap mérkőznek meg egymással az együttesek, így az utolsó nyári hónapban a bajnokság első hét fordulóján túl is leszünk. Szeptember 6-án a magyar labdarúgó válogatott mérkőzései miatt nem rendeznek NB2-es fordulót, így a sorozat a szeptember 13-ai nyolcadik fordulóval, majd 16-án ismét egy szerdai játéknappal folyatódik és 27-én játsszuk a tizedik fordulót.
Az októberi hónapban a 11-ét leszámítva minden vasárnap lesz forduló, a november pedig ismét sűrűbb lesz a csapatok számára, hiszen ekkor a négy vasárnapi meccs még két szerdai mérkőzéssel is kiegészül.  Az évet decemberben 6-án és 13-án két előrehozott fordulóval zárjuk majd.
A 2020/21-es bajnokság első jövő évi fordulójára január 31-én kerül majd sor, amit februárban négy vasárnapi mérkőzés követ. Márciusban csak három bajnokin, miközben áprilisban  haton bizonyíthatunk majd. A bajnoki szezon május 16-án ér majd véget az NB2-ben versengő csapatok számára.

A következő bajnokság érdekessége  az, hogy minden valószínűség szerint a harmadosztály csoportjai megemelt létszámmal versengnek majd a feljutásért, így a szintén 38 fordulós NB3-ban is szükségszerű volt a szerdai játéknapok bevezetése. Az itt résztvevő klubok hat hétközi meccset játszanak majd, augusztus 12-én és 26-án, szeptember 9-én, április 14-én és 28-án, valamint május 12-én. Az NB3  a gyakorlattal ellentétben idén egyszerre, azaz augusztus 2-án rajtol az NB2 sorozatával, azonban előbbi csak május 30-án fejeződik be.

Az NB1 csapatok augusztus 15. és május 15. között gyűjtögethetik majd a pontokat, az elmúlt évek szokása alapján a 12 csapatos első osztályban ismét háromszor játszanak egymás ellen a csapatok.

A Magyar Kupa sorozata július 30-án indul az első fordulóval, de az NB1-ben, NB2-ben, valamint NB3-ban szereplő csapatok csak a szeptember harmadik hétvégéjén zajló hatodik fordulóban kapcsolódnak majd be a küzdelmekbe. A kupa hetedik fordulója október 28-án, a nyolcadik január 27-én, a kilencedik február 10-én , a tizedik március 3-án, a tizenegyedik április 21-én lesz, a döntőre pedig május 19-én kerül majd sor.

 

kép forrása: kolorline.hu

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk