Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BERECZKI DÁNIEL A HARMADIK IGAZOLÁSUNK

BERECZKI DÁNIEL A HARMADIK IGAZOLÁSUNK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A mai napon újabb játékost szerződtetett a Kolorcity Kazincbarcika SC. Bereczki Dániel személyében a harmadik nyári igazolásunkat mutathatjuk be.


Bereczki Dániel Debrecenben a Loki Akadémián kezdte a labdarúgást, majd eddigi pályafutásának egészét Debrecenben töltötte. A  25 éves támadó végigjárta a ranglétrát és a Loki korosztályos csapataiban nevelkedett, majd az NB3-ban és az NB1-ben is bizonyíthatott. A 2014/2015-ös szezonban mutatkozott be a Debrecen OTP Bank Ligában szereplő csapatánál, ahol hat alkalommal volt a keret tagja és egyszer csereként lépett pályára, e mellett ebben a szezonban játszott az U21-es korosztályban, valamint a DVSC NB3-as tartalék együttesénél. A következő bajnoki idényben egyre több lehetőséget kapott az NB1-es debreceni gárdánál, hiszen tizenegyszer került keretbe, egyszer kezdett és négyszer cserélték be a mérkőzések folyamán, az NB3-ban pedig huszonegy mérkőzésen tíz gólt jegyeztek neve mellett. A 2016/2017-es szezonban az első osztályban négyszer, a harmadosztályban pedig tizenegyszer szerepelt, majd 2018/19-ben szinte csak a Loki első csapatában bizonyíthatott. Az elmúlt idényben szintén játszott az NB1-ben és az NB3-ban is. A 25 éves támadó rutinjának köszönhetően már a vasárnap 20:00-kor kezdődő Vasas elleni mérkőzésen is nagy segítségünkre lehet.

A játékos a következő mondatokkal mutatkozott be Kazincbarcikán:

"Örülök, hogy a mai napon sikerült megkötni ezt az egyezséget  és annak, hogy mostantól a Kazincbarcika játékosa lehetek. Nekem nagyon fontos, hogy folyamatosan játszani tudjak, sajnos az utóbbi időben több komoly sérülésen vagyok túl, ezért is szeretném megköszönni azt a bizalmat, amit a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetői megszavaztak nekem. Szeretném magam felépíteni és minél jobb játékkal segíteni a csapatot a céljai elérésében."

További híreink

MEG VAN AZ ELSŐ BAJNOKI GYŐZELEM

Dátum: 2020. szept 29. 14:00

A Cigánd SE ellen szerezte meg első bajnoki győzelmét a Kazincbarcika női csapata.

Két csapatunk játszott hétvégén

Dátum: 2020. szept 29. 13:00

Az U14 és az U15 hazai pályán fogadta a Mezőkövesd korosztályos csapatait.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2020. szept 26. 20:00

 A bajnokság tizedik fordulójában az idén még veretlen Békéscsaba 1912 Előre csapatához utazunk.

"SZURKOLJ SZÍVBŐL, ÉS SZERESD A SZÍVED!"

Dátum: 2020. szept 25. 16:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben az évben is csatlakozik az UEFA társadalmi felelősségvállalás programjának részeként a szeptember 29-i „A Szív Napja” kampánysorozatához.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk