Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BÉRLETESEK FIGYELEM!

BÉRLETESEK FIGYELEM!

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Nemcsak a klubokat, hanem a szurkolókat is kellemetlenül érintette a  november 11-től kezdődően harminc napig bevezetésre került  intézkedés, miszerint a sportmérkőzéseket csak zárt kapuk mögött lehet megrendezni. A Kolorcity Kazincbarcika SC bérletes szurkolóit természetesen szeretnénk kárpótolni, hiszen ennek értelmében az őszi szezonban hazai pályán jelentősen kevesebb mérkőzésen vehetnek részt, így a bérletárak egy részét arányosan visszatérítjük. A Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában két héten keresztül november 23. (hétfő) és december 7. (hétfő) között lehetőségük van visszaváltani bérleteiket. 

A visszatérítés összege felnőtt, teljes árú bérlet esetében 5000 forint, a diák és nyugdíjas, kedvezményes árúnál pedig 3500 forint.

A Mezey István Művészeti Központ jegypénztárának nyitvatartása a következő:

hétfőtől-péntekig: 14:00-18:00
hétvégén: ZÁRVA

Reméljük mihamarabb újra szurkolókkal telhetnek meg a Kolorcity Aréna lelátói és hamarosan találkozhatunk a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzésein!

További híreink

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

INFORMÁCIÓK A BÉKÉSCSABAI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Dátum: 2021. nov 24. 15:00

Az NB3-as bajnokság utolsó őszi fordulójára kerül sor hétvégén, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika a Békéscsaba 1912 Előre II. csapatához utazik. A vasárnap 11:00-tól megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatos információkat ebben a cikkben találhatják.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk