Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS

ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Vasárnap, azaz november 21-én ismét hazai pályán játszik a listavezető Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB3 Keleti csoportjának tizennyolcadik fordulójában megrendezésre kerülő Füzesgyarmati SK elleni találkozóra online a LINK-re kattintva vagy személyesen a Mezey István Művészeti Központban is megvásárolhatják jegyeiket.
A vasárnapi mérkőzésen idén utóljára lép a Kolorcity Kazincbarcika SC a Kolorcity Aréna gyepszőnyegére, a jövő heti zárulfordulóban a Békéscsaba 1912 Előre II. vendégei leszünk, majd még egy tavaszról előrehozott meccset játszunk a Tiszafüred otthonában december 5-én.

2021. november 21. 15:00
NB3 Keleti csoport 18. forduló
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - FÜZESGYARMATI SK
Kolorcity Aréna


Kapunyitás: 14:00
Helyszíni pénztárak nyitása: 14:00

 

JEGYÁRAK:

Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 
Elővételben: 500 Ft
Helyszínen: 600 Ft
Normál:
Elővételben: 800 Ft
Helyszínen: 1000 Ft

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A hetedik életévét be nem töltött gyermekek ingyenesen látogathatják a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseit. Ennek feltétele, hogy a szülő érvényes belépővel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát belépéskor hivatalos irattal kell igazolni és külön ülőhelyet nem foglalhat el. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne gyermeke számára akkor lehetősége van DIÁK JEGY MEGVÁLTÁSÁRA.

A Mezey István Művészeti Központ nyitvatartása:
hétfőtől-péntekig: 10:00-17:30
 

További híreink

DÖNTETLEN A SZEZONZÁRÓN

Dátum: 2021. nov 29. 09:00

Az idei évi utolsó mérkőzését játszotta le hétvégén a Bánhorváti csapata, a Borsodnádasd elleni szezonzárón egy gól nélküli döntetlennel búcsúztatták az őszt.

DÖNTETLEN BÉKÉSCSABÁN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2021. nov 28. 13:30

Az NB3 Keleti csoportjának utolsó őszi fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre II. csapata vendégeként egy pontot gyűjtöttünk.

BÉKÉSCSABÁN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Dátum: 2021. nov 27. 21:30

Utolsó őszi fordulójához érkezett az NB3-as bajnokság. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 11:00-től a Békéscsaba 1912 Előre II vendégeként zárja a szezont.

FOCIZZ A KBSC-BEN ÉS TANULJ AZ IRINYIBEN! - KILENCEDIKESEKNEK

Dátum: 2021. nov 26. 07:00

Klubunk együttműködésével indul sport szakirányú érettségit adó képzés kilencedikeseknek Kazincbarcikán, az Irinyi középiskolában. Érdeklődés KBSC-nél 06/70639-4784-es telefonszámon.

Mérkőzések

TISZAFÜREDI VSE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lipcsey Elemér Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk