Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/AZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

AZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Jövő héten véget ér a 2021/2022-es NB3-as bajnokság őszi idénye, a békéscsabai szezonzárást megelőzően azonban holnap idén utoljára bizonyíthat hazai pályán a Kolorcity Kazincbarcika SC. Az NB3 Keleti csoportjának tizennyolcadik fordulójában ugyanis a Kolorcity Arénában fogadjuk a Füzesgyarmati SK együttesét.


A Kazincbarcika továbbra is az NB3 Keleti csoportjának legjobb mutatójával rendelkezik és a BKV Előre előző két meccsén történt botlásának, illetve csapatunk folyamatos kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően már hat pontra nőtt előnyünk a tabella élén. Csapatunk jelenleg tizenöt győzelemmel (Tiszafüred, DVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre,Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló), egy az Újpest FC II. elleni döntetlennel és szintén egy a Kisvárda elleni vereséggel gyűjtött negyvenhat pontjával magabiztosan vezeti a bajnokságot és ez a holnapi találkozót követően sem fog változni.
A Füzesgyarmat elleni mérkőzést megelőzően vezetőedzőnk, Varga Attila nyilatkozott:

"Koncentráltnak kell lennünk,ugyanazzal az identitással és játékstílussal fogunk majd a meccsbe belemenni mint korábban. Vannak dolgok, amiben fejlődnünk kell, például szeretném, ha a mérkőzés bizonyos fázisaiban jobban menne a labdabirtoklás,ezen dolgoznunk kell. Védekezésünk stabil! Ami a támadásokat illeti, tetszik amit látok, a játékosok megmutatják a kreatív oldalukat. Ez egy különlegesen jó szezon számunkra, szeretnénk jól teljesíteni és sikeresek lenni az év utolsó hazai mérkőzésén!"

E heti vendégeink tizenhét forduló alatt gyűjtött huszonkét pontjukkal a tabella tizenharmadik helyén állnak, őket ugyanennyi egységgel előzi meg a tizenkettedik pozícióban az Újpest FC II. csapata. A Füzesgyarmat három döntetlennel indította az idei szezont, hiszen a Békéscsaba II. , a Putnok és a Tiszafüred együtteseivel is osztozkodni kényszerültek a pontokon. Ezeket a mérkőzéseket a Jászberény, a DEAC és a BKV Előre elleni vereségek, illetve a DVSC II. és az Újpest II. elleni győzelmek követték, majd újabb két döntetlen jött a sorban, egy-egy pontot szereztek a Tállyát vendégül látva, valamint a Kisvárda otthonában is. A tizenegyedik és a tizenkettedik fordulókban a Sényőtől és az Egertől bizonyultak jobbnak, a két győzelmet egy az SBTC elleni döntetlen, egy Tiszaújvárosban elszenvedett vereség, majd a DVTK II. elleni újabb győzelem követték. Az előző két fordulóban csupán egy ponttal tudták bajnoki egységeik számát növelni, hiszen kikaptak a Hajdúszoboszlótól és ikszeltek az újonc Törökszentmiklóssal. 
A Füzesgyarmat egyébként az előző szezonokban rendre jó helyen zárta a bajnokságot. 2017-es feljutásukat követően a nyolcadik pozícióban végeztek, a 2018/2019-es bajnokságban negyedikek lettek, majd a 2019/2020-as csonka idényben a DEAC-ot követve a második pozícióba értek oda, tavaly pedig ismét a negyedik helyen zártak.

2021. NOVEMBER 21. 15:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - FÜZESGYARMATI SK
Kolorcity Aréna
Kapunyitás: 14:00

 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt a biztonsági személyzetnek. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.
Egyúttal kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben módjukban áll viseljenek védőmaszkot a mérkőzés ideje alatt, ezzel is meggátolva a vírus további terjedését!

Az utolsó előtti őszi fordulóban rendszerint tíz mérkőzést rendeznek, a találkozók közül kilencre 13:00-tól kerül sor, illetve a Kolorcity Kazincbarcika SC 15:00-tól fogadja a Füzesgyarmat együttesét. A párosítások a következőek:

2021. november 21.
13:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2021. november 21.
13:00
TERMÁLFÜRDŐ
FC TISZAÚJVÁROS
TISZAFÜREDI VSC
2021. november 21.
13:00
EGER SE DVSC II.
2021. november 21.
13:00
KISVÁRDA MASTER
GOOD II.
ÚJPEST FC II.
2021. november 21.
13:00
BKV ELŐRE TÁLLYA KSE
2021. november 21.
13:00
DEAC SÉNYŐ-CARNIFEX FC
2021. november 21.
13:00
JÁSZBERÉNYI FC SBTC
2021. november 21. 
13:00
PUTNOK FC DVTK II.
2021. november 21.
13:00
HIDASNÉMETI VSC TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
2021. november 21. 
15:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
FÜZESGYARMATI SK

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk