Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/LEJÁTSZOTTUK AZ ELSŐ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST

LEJÁTSZOTTUK AZ ELSŐ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Ma kora délután a DVSC OTP Bank Ligában szereplő együttese ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a Kolorcity Kazincbarcika SC. A találkozónak a pallagi BeStrong pálya adott otthont 14:00-tól, ahol együttesünk a két osztállyal magasabb szinten játszó Debrecen ellen bizonyíthatott. A hazai együttesnek számos hiányzóval kellett számolnia, hiszen a koronavírus-járvány miatt több játékos nem állt rendelkezésükre, illetve csapatunktól Megyeri Gábor és Dvorschák Gábor szintén betegség miatt maradtak távol. Egy jó iramú találkozó azonban a körülmények ellenére is kialakult a pályán, ahol mind támadásban, mind védekezésben jól teljesített a Barcika, az első negyvenöt percben több lehetőségünk is adódott, azonban ezeket ezúttal nem sikerült gólra váltanunk. Mai jó teljesítményünket bizonyítja az is, hogy a számos debreceni támadás ellenére az első találatig egészen a negyvenharmadik percig kellett várni, ekkor Dzsudzsák Balázs szögletét követően Varga József volt eredményes. A második játékrészben a hazai csapat játszott fölényben, további három gólt szereztek a félidő folyamán: az ötvennyolcadik percben Ugrai Roland, a hatvannyolcadikban Sós Bence találtak be, majd a hetvenhetedikben Soltész Dominik állította be a 4:0-ás végeredményt.

A két csapat a következő összeállításokban lépett pályára:

DVSC:Hrabina Alex, Poór Patrik, Pávkovics Bence,Charleston Silva, Ferenczi János, Varga József, Gyönyörű Gergő, Soltész Dominik, Dzsudzsák Balázs, Sós Bence, Szécsi Márk
Cserék: Gróf Dávid, Deslandes Sylvain, Ugrai Roland, Pintér Ádám, Baráth Péter, Korhut Mihály, 

Kolorcity Kazincbarcika SC: Fila Károly, Szemere Balázs, Ur László, Heil Valter, Kréti Gergő, Nagy János, Keményffy Máté, Szabó Balázs, Schildkraut Krisztián, Laczkó Milán, Kristófi Sándor
Cserék: Zilahy Patrik, Czár Máté, Bodó Benedek, Székely Krisztián, Vladul Stefan, Ádám Ferenc, Süttő Attila, Pinyaskó Lászlüó, Rjaskó Viktor, Kovács Dávid, Márton András

Az első felkészülési mérkőzést követően vezetőedzőnk, Varga Attila a következőképpen értékele csapata játékát:

"Gólt nem szereztünk, küzdöttünk és elsősorban azt a teljesítményt nyújtottuk amire számítani lehetett! Voltak jó és kevésbé jó dolgok a játékban.  A felkészülésnek ebben a szakaszában az ilyen mérkőzéseken számít a minőség, mert egy ilyen ellenfél ellen a pályán ilyenkor kijön a különbség."

 

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2022. jan 14. 16:00

Holnap délelőtt két edzőmérkőzésnek is otthont ad a Kazincbarcikai Sportközpont. 9:15-től fiókcsapatunk a Bánhorváti lép pályára, majd 11:00 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk