Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Holnap délelőtt két edzőmérkőzést is megtekinthetnek a Kazincbarcika szurkolói, hiszen a Bánhorváti és a Kolorcity Kazincbarcika SC is pályára lépnek szombaton. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokságban szereplő fiókcsapatunk 9:15-től az NB3 Keleti csoportjában szereplő Hidasnémeti ellen játssza idei első mérkőzését, majd 11:00-tól idei első hazai mérkőzésén a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét. 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.
Egyúttal kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben módjukban áll viseljenek védőmaszkot a mérkőzés ideje alatt, ezzel is meggátolva a vírus további terjedését!
 

További híreink

EDZŐMÉRKŐZÉS A TELKIBEN

Dátum: 2022. jan 19. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzőtáborának első napján a Kozármisleny csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Telkiben.

GUDOVICS ATTILÁVAL EGÉSZÜLT KI EDZŐI STÁB

Dátum: 2022. jan 17. 18:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC edzői stábja a harmincnégy éves sportszakemberrel egészült ki a téli felkészülés kezdetekor.

GYŐZELEM A MÁSODIK EDZŐMÉRKŐZÉSEN

Dátum: 2022. jan 15. 17:19

Ma délelőtt első hazai edzőmérkőzésünkön a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő DVTK II. együttesét fogadtuk.

LEJÁTSZOTTUK AZ ELSŐ FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2022. jan 12. 17:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma kora délután a DVSC NB1-es csapata ellen játszotta első edzőmérkőzését.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk