Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

KÉT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Holnap délelőtt két edzőmérkőzést is megtekinthetnek a Kazincbarcika szurkolói, hiszen a Bánhorváti és a Kolorcity Kazincbarcika SC is pályára lépnek szombaton. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokságban szereplő fiókcsapatunk 9:15-től az NB3 Keleti csoportjában szereplő Hidasnémeti ellen játssza idei első mérkőzését, majd 11:00-tól idei első hazai mérkőzésén a Kolorcity Kazincbarcika SC fogadja a DVTK II. együttesét. 

A koronavírus elleni védettség igazolása beléptetéskor a védettségi igazolvány bemutatásával történik. A védettségi igazolványt a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.
Egyúttal kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben módjukban áll viseljenek védőmaszkot a mérkőzés ideje alatt, ezzel is meggátolva a vírus további terjedését!
 

További híreink

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Dátum: 2022. máj 16. 12:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC a bajnokság harminchatodik fordulójában az Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt.

HAJDÚSZOBOSZLÓRA UTAZUNK

Dátum: 2022. máj 15. 08:30

A bajnokság harminchatodik fordulójában utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól Hajdúszoboszlón.

NŐI NB2 - GÓLZÁPOROS GYŐZELEM

Dátum: 2022. máj 13. 15:00

A Női NB2-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika huszonkét gólos győzelmet aratott a Cigánd csapata ellen.

LACZKÓ MILÁN HAMAROSAN VISSZATÉR

Dátum: 2022. máj 13. 12:00

Játékosunk a téli felkészülés alatt szenvedett súlyos sérülést, azonban rehabilitéciója a legjobb úton halad és hamarosan visszatérhet a pályára.

Mérkőzések

FÜZESGYARMATI SK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Lázár Gyula Városi Sporttelep

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk