Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÉRKEZIK A KISVÁRDA MASTER GOOD II.

ÉRKEZIK A KISVÁRDA MASTER GOOD II.

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Holnap ismét egy kiemelten fontos mérkőzésnek ad otthont a Kolorcity Aréna. A Kolorcity Kazincbarcika SC ugyanis 17:00-tól a Kisvárda Mster Good II. együttesét fogadja és egy esetleges győzelmet követően a bajnoki cím tulajdonosaként folytathatjuk a bajnokságot.


A Kolorcity Kazincbarcika továbbra is a bajnoki tabella éléről, tetemes előnyt magáénak tudva várja a holnapi bajnokit. Mivel a DEAC múlt héten  döntetlent játszott a Békéscsaba 1912 Előre II. ellen, miközben mi újabb győzelmet könyvelhettünk el a BKV otthonában előnyünk tizenöt pontra nőtt az első helyen. A Kazincbarcika tavasszal is kiváló teljesítményt tudhat magáénak, vezetésünkhöz szükséges nyolcvanhét pontunkat  huszonnyolc győzelemmel (Tiszafüredi VSEDVSC II., Tállya, Sényő, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti, Putnok, DEAC, BKV Előre, Jászberény, Eger, Tiszaújváros, Aqua-General Hajdúszoboszló, Füzesgyarmati SK, Tiszafüredi VSE, DVSC II., Újpest FC II., Sényő-Carnifex FC, SBTC, DVTK II., Törökszentmiklós, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, BKV Előre), három döntetlennel (Újpest FC II., Békéscsaba 1912 Előre II, DEAC) és egyetlen egy vereséggel (Kisvárda Master Good II.) gyűjtöttük össze. A holnapi mérkőzés tehát utóbbi miatt is kiemelten fontos, hiszen revansot tudunk venni egyetlen legyőzőnkön is. Így látja ezt csapatunk játékosa, Nagy János is, aki az őszi mérkőzésen a Kazincbarcika gólját szerezte.

"Az előző hétvégén nagyon fontos győzelmet szereztünk! A holnapi mérkőzésen is szeretnénk jó játékkal begyűjteni a három pontot és szeretnénk visszavágni a Kisvárdának, hiszen az idei szezonban csak ők tudtak minket legyőzni! Egész héten jó hangulatban és nagyon motivaltan készült a csapat ! Remélem minél többen kijönnek a mérkőzésre!"

Holnapi vendégeink sem panaszkodhatnak az idei formájukra, hiszen eddig tizenöt győzelemmel ( Sényő-Carnifex FC, DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, Putnok FC, Jászberényi FC, Eger SE, Termálfürdő FC Tiszaújváros, Kolorcity Kazincbarcika SC, Békéscsaba 1912 Előre II., Tiszafüredi VSE, Újpest FC II., DVTK II., Törökszentmiklósi FC-Veteriner, BKV Előre, Eger SE) nyolc döntetlennel (SBTC, Füzesgyarmati SK, Aqua- Genaral Hajdúszoboszló, SBTC, Hidasnémeti VSC, Putnok FC, Jászberényi FC, Aqua-General Hajdúszoboszló) és kilenc vereséggel (Hidasnémeti VSC, DEAC, BKV Előre, DVSC II., Tállya KSE, Sényő-Carnifex FC, DEAC, Füzesgyarmati SK, Termálfürdő FC Tiszaújváros) gyűjtött ötvenhárom pontjukkal a tabella hetedik helyén állnak. Nem mellékes az sem, hogy az NB3 Keleti csoportjában szereplő tartalékcsapatok közül ők teljesítenek a legjobban, őket a nyolcadik helyen álló Békéscsaba II. követi. Csapatunk célja holnap is mindeképp a győzelem hiszen a tizennegyedik fordulóban hiába szerzett vezetést korán, az ötödik percben a Nagy Jánosnak köszönhetően a Kazincbarcika, a hazaiak Szőr Levente góljával egyenlítettek, majd a hosszabbítás perceiben Honchar Nikita találatával otthon tartották a három pontot. A Kisvárda holnap sem  feltartott kézzel érkezik Kazincbarcikára, sőt terveik szerint el is odáznák a bajnokavatást, így mindenkire szükségünk van a Kolorcity Arénában, hogy kiszurkoljuk a sokat jelentő győzelmet. Nem gondolja ezt másként vezetőedzőnk, Varga Attila is :

"Versenyben vagyunk a bajnoki címért és még hátra van hat mérkőzés. Csak erre a meccsre koncentrálunk és motiváltak vagyunk. Képesek vagyunk még több energiát és győzni akarást beleadni, amivel túlléphetünk a határainkon és ez segíthet abban, hogy olyan dolgot vigyünk véghez, ami a szezon elején még lehetetlennek tűnt. A BKV elleni siker nagyon felszabadítóan hatott a csapatra! Megemlíteném szurkolóinkat! Ők a legjobbak. Mindig támogatnak és hajtanak minket. A szurkolásuk rengeteg energiát ad és ezen a mérkőzésen is extra lendületet adhatnak nekünk."

2022. MÁJUS 01. 17:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - KISVÁRDA MASTER GOOD II.
Kolorcity Aréna
Kapunyitás: 16:00

Mivel a holnapi napon ünnepeljük az anyák napját, így minden hölgy ingyen tekintheti meg a mérkőzést! Várjuk a hölgyeket, lányokat szeretettel!

Az NB3-as bajnokság harmincharmadik fordulójában rendszerint minden csapat vasárnap lép pályára. Az Újpest FC II. 11:00-tól fogadja a Putnok FC-t, a Békéscsaba II. 12:00-tól lép pályára a BKV ellen, a DVSC II. pedig 14:00-tól a Jászberény ellen, illetve hét találkozón hangzik majd el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. május 01.
11:00
ÚJPEST FC II. PUTNOK FC
2022. május 01. 
12:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE II.
BKV ELŐRE
2022. május 01.
14:00
DVSC II. JÁSZBERÉNYI FC
2022. május 01.
17:00
FÜZESGYARMATI SK  TERMÁLFÜRDŐ 
FC TISZAÚJVÁROS
2022. május 01.
17:00
AQUA-GENERAL
HAJDÚSZOBOSZLÓ
EGER SE
2022. május 01.
17:00
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC
KISVÁRDA
MASTER GOOD II.
2022. május 01.
17:00
TISZAFÜREDI VSE DEAC
2022. május 01.
17:00
TÁLLYA KSE HIDASNÉMETI VSC
2022. május 01.
17:00
SÉNYŐ-CARNIFEX FC TÖRÖKSZENTMIKLÓSI
FC-VETERINER
2022. május 01.
17:00
SBTC DVTK II.

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk