Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszottuk tegnap délután. A bajnokság harminchatodik fordulójában a harmadosztályban újoncként kiválóan szereplő Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt a Kolorcity Kazincbarcika SC. A nehéz talajú pályán a mérkőzés elején mindenképpen a Kazincbarcika dominált és miután Pálinkás Gergő ellen szabálytalankodtak a hazai tizenhatoson belül Ádám Ferenc a huszonharmadik percben magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt, ezzel vezetést szerezve csapatunknak. Az első félidő további részében is inkább nekünk adódtak lehetőségeink, azonban ezeket nem sikerült gólra váltani és egy gólos vezetéssel vonulhattunk a szünetre. A második játékrészben a csereként pályára lépő Lénárt Gergő talált be kapunkba, ezzel egyenlített a Szoboszló. A hazaiak törekedtek a vezetés megszerzésére és a Keleti csoprt góllövő listáját vezető Máté János növelte találataik számát. A hajdúszoboszlói öröm azonban nem tartott sokáig, hiszen Ádám Ferenc hatvanadik percben duplázott, mellyel a Kolorcity Kazincbarcika SC idei századik  gólját is megszerezte. A továbbiakban is adódtak lehetőségeink, viszont ezúttal kénytelenek voltunk osztozkodni a pontokon.

Varga Attila a következőképpen értékelte a találkozót:

"Nehéz mérkőzés volt, erre is számítottunk, de még így is jobban megizzadtunk, mint szerettünk volna. Ennek a pályának a talaja nem segítette a játékosokat és a csapatot abban, hogy minőségi foci alakuljon ki! Nem szeretnék tanácsot adni de vizet, hengert és nyírást megérdemelt volna a mérkőzés! Szörnyű volt! Büszkének kell lennünk arra, amit elértünk, mert ezek miatt ez nagyon nehéz volt, a játékosok jól harcoltak!"

AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2-2 (félidőben: 0-1)
Gólszerzők: Lénárt Gergő 49', Máté János 57' illetve Ádám Ferenc (b.) 23' 60'

 

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk