Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

DÖNTETLEN HAJDÚSZOBOSZLÓN - VARGA ATTILA ÉRTÉKELT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Utolsó előtti idegenbeli mérkőzésünket játszottuk tegnap délután. A bajnokság harminchatodik fordulójában a harmadosztályban újoncként kiválóan szereplő Aqua-General Hajdúszoboszló vendége volt a Kolorcity Kazincbarcika SC. A nehéz talajú pályán a mérkőzés elején mindenképpen a Kazincbarcika dominált és miután Pálinkás Gergő ellen szabálytalankodtak a hazai tizenhatoson belül Ádám Ferenc a huszonharmadik percben magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt, ezzel vezetést szerezve csapatunknak. Az első félidő további részében is inkább nekünk adódtak lehetőségeink, azonban ezeket nem sikerült gólra váltani és egy gólos vezetéssel vonulhattunk a szünetre. A második játékrészben a csereként pályára lépő Lénárt Gergő talált be kapunkba, ezzel egyenlített a Szoboszló. A hazaiak törekedtek a vezetés megszerzésére és a Keleti csoprt góllövő listáját vezető Máté János növelte találataik számát. A hajdúszoboszlói öröm azonban nem tartott sokáig, hiszen Ádám Ferenc hatvanadik percben duplázott, mellyel a Kolorcity Kazincbarcika SC idei századik  gólját is megszerezte. A továbbiakban is adódtak lehetőségeink, viszont ezúttal kénytelenek voltunk osztozkodni a pontokon.

Varga Attila a következőképpen értékelte a találkozót:

"Nehéz mérkőzés volt, erre is számítottunk, de még így is jobban megizzadtunk, mint szerettünk volna. Ennek a pályának a talaja nem segítette a játékosokat és a csapatot abban, hogy minőségi foci alakuljon ki! Nem szeretnék tanácsot adni de vizet, hengert és nyírást megérdemelt volna a mérkőzés! Szörnyű volt! Büszkének kell lennünk arra, amit elértünk, mert ezek miatt ez nagyon nehéz volt, a játékosok jól harcoltak!"

AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2-2 (félidőben: 0-1)
Gólszerzők: Lénárt Gergő 49', Máté János 57' illetve Ádám Ferenc (b.) 23' 60'

 

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk