Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ELINDULT A BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

ELINDULT A BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Kolorcity Kazincbarcika SC a 2022/2023-as idényben visszatér az NB2-be! Megkezdjük a bérletek árusítását a bajnoki szezonra, mellyel a bérlet tulajdonosa tizenkilenc hazai bajnoki mérkőzést tekinthet meg a Kolorcity Arénában. Bérlettel jóval kedvezményesebben lehet látogatni a mérkőzéseket, mint ha egy-egy mérkőzésre vásárolnak jegyet. Bérlet esetén szurkolóinknak már év közben nincs gondja a jegyvásárlásra! Továbbá bérleteseinknek, mint hűséges szurkolóinknak 20% kedvezményt nyújtunk a szurkolói mez árából. 

Az előző évek gyakorlatához hasonlóan kétféle bérlet vásárolható: normál bérlet, valamint kedvezményes bérlet a 18 év allatti diákok, a 65 év feletti nyugdíjasok és mozgáskorlátozott szurkolóink számára.

A bérletek kényelmesen megvásárolhatók online a kolorcity.hu jegyértékesítő felületén a vagy kbsc.hu/jegyvasarlas oldalakról a LINK-re kattintva, illetve személyesen elővételben a Mezey István Művészeti Központban és a Kolorcity Aréna hazai jegypénztárában az augusztusi hazai a mérkőzések előtt. Az online megvásárolt bérletek belépéskor mobil telefonon bemutathatók!
2022. július 23-án és július 30-án, szombati napokon 10:00 és 12:00 között személyesen a Kolorcity Aréna hazai jegypénztárában is megvásárolhatják bérleteiket!

Első mérkőzésünket 2022. július 31-én (vasárnap) játsszuk hazai pályán a Dorogi FC ellen, majd augusztusban további két bajnoki találkozót rendezünk a Kolorcity Arénában.

KBSC BÉRLET- ÉS JEGYÉRTÉKESÍTÉS NB2 2022/2023

A képen szöveg, clipart látható

Automatikusan generált leírás

BÉRLET, A GAZDASÁGOS MEGOLDÁS!

VEGYE MEG BÉRLETÉT, HOGY NE LEGYEN GONDJA ÉV KÖZBEN A JEGYRE!

Éves bérlet

Az éves bérlet tizenkilenc hazai bajnoki mérkőzésre történő belépésre jogosítja fel tulajdonosát!

Egyéb kedvezmények a bérleteseknek: 20% kedvezmény szurkolói mez árából

Felnőtt bérlet: 15.000 Ft
Diák/nyugdíjas/mozgáskorlátozott bérlet: 10.000 Ft
Bérlet értékesítésének befejező időpontja: 2022.09.01.

Mérkőzés jegy

Normál: 1.500 Ft
Diák/ nyugdíjas/ mozgáskorlátozott: 1.000 Ft

A 7. életévét be nem töltött gyermek és a Kolorcity Kazincbarcika SC igazolt sportolói ingyenesen látogathatják a mérkőzéseket. Hét év alatti gyermek esetén a díjtalan belépés feltétele, hogy a szülő érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát a belépéskor hivatalos irattal igazolni kell és külön ülőhelyet nem foglalhat el a lelátón. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne a gyermeke számára, akkor lehetősége van részére DIÁK JEGY VÁSÁRLÁSÁRA.

Online bérlet és jegyvásárláshttps://kolorcity.hu/jegy vagy kbsc.hu/jegyvasarlas

Mezey Művészeti Központ nyitvatartása:
H-P: 10.00-17.30; Szo-V.: ZÁRVA!!!

Kolorcity Aréna pénztár nyitvatartása: Egy órával a mérkőzések kezdete előtt, illetve július 23-án és július 30-án (szombati napok) 10:00 és 12:00 között

További híreink

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. aug 07. 18:50

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

Dátum: 2022. aug 06. 17:00

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

Dátum: 2022. aug 02. 17:00

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Dátum: 2022. aug 01. 07:00

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk