Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASÁRNAP ISMÉT HAZAI PÁLYÁN - SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

VASÁRNAP ISMÉT HAZAI PÁLYÁN - SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A válogatott szünet előtti utolsó hazai bajnoki mérkőzésünket játsszuk vasárnap a Kolorcity Arénában, amikor is az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk, ezt követően legközelebb október 2-án lépünk majd itthon pályára a Merkantil Bank Liga idei versenysorozatában. 

JEGYINFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseire online a LINK-re kattintva és személyesen a Mezey István Művészeti Központban egyaránt megvásárolhatják elővételes jegyeiket.
Az eddigi gyakorlattal ellentétben a héttől a mérkőzés napján, azaz vasárnap is vásárolhatnak online jegyeket, ezzel is segíteni kívánjuk szurkolóinkat, hogy elkerüljék az esetleges sorban állást. Az online elővételes belépőket vasárnap 14:00-ig válthatják meg!

Jegyárak:

Normál: 1500 Ft (helyszínen és elővételben egyaránt)
Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott: 1000 Ft (helyszínen és elővételben egyaránt)

A 7. életévét be nem töltött gyermek és a Kolorcity Kazincbarcika SC igazolt sportolói ingyenesen látogathatják a mérkőzéseket. Hét év alatti gyermek esetén a díjtalan belépés feltétele, hogy a szülő érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát a belépéskor hivatalos irattal igazolni kell és külön ülőhelyet nem foglalhat el a lelátón. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne a gyermeke számára, akkor lehetősége van részére DIÁK JEGY VÁSÁRLÁSÁRA.

Helyszíni jegypénztárak nyitása: 16:00
Kapunyitás: 16:00

Mezey István Művészeti Központ nyitvatartása:
H-P: 10.00-17.30; Szo-V.: ZÁRVA!!!

BÉRLETINFORMÁCIÓK

Emlékeztetnénk minden szurkolónkat, hogy 2022. szeptember 4- ig meghosszíbbítottuk a bérletvásárlás lehetőségét. A bérlet belépésre jogosít a Kolorcity Kazincbarcika SC 2022/2023-as hazai bajnoki mérkőzésére. A bérlet tulajdonosai szinte egy fél szezon belépőjegyeinek árát spórolhatják meg, sőt a szurkolói mezek árából is 20% kedvezményt biztosítunk nekik. A bérletet online ITT és a Mezey István Művészeti Központban, valamint az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzés előtt a hazai jegypénztárban is megvásárolhatják azt.

Felnőtt bérlet: 15.000 Ft
Diák/ Nyugdíjas/ Mozgáskorlátozott bérlet: 10.000 Ft
Bérlet értékesítésének befejező időpontja: 2022.09.01.

 

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix