Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BENKŐ PÉTER KÖLCSÖNBEN KAZINCBARCIKÁN

BENKŐ PÉTER KÖLCSÖNBEN KAZINCBARCIKÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Csatári Gergő után Benkő Péter személyében újabb fiatal, diósgyőri nevelésű játékossal erősödtünk. Benkő Péter Szlovákiában kezdett futballozni, majd a DVTK Akadémiáján folytatta pályafutását. Diósgyőrben először az U16-os csapatban szerepelt a 2018/2019-es szezonban, akkor huszonnégy mérkőzésen lépett pályára. A következő idényben az U17-es együttes tagja volt, ahol szintén mint alapember számítottak rá, ekkor nyolc gól is a neve mellé került. A 2021/2022-es bajnokságban húsz U19-es meccsen bizonyított, illetve keretbe került az NB3-as tartalékcsapatban is. Benkő Péter tavaly szintén az U19-ben, valamint a DVTK II-ben bizonyított. A tavalyi idényben összesen harmincegy mérkőzésen nyolc gólt szerzett és korosztálya egyik kiemelkedő játékosaként idén profi szerződést kötött vele nevelőegyesülete. A szezon eddigi részében négy NB3-as mérkőzésen lépett pályára, valamint a Soroksár elleni bajnokin a másodosztályú együttesnél is keretbe került.

Benkő Péter a 2022/2023-as bajnoki idényt a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél tölti kölcsönben, erről így nyilatkozott a tizenkilenc éves játékos:

"Boldog vagyok, hogy a DVTK lehetővé tette számomra ezt az igazolást és annak is nagyon örülök, hogy a Barcika felfigyelt rám. Tudom, hogy így szem előtt leszek és a Diósgyőr figyelemmel tudja kísérni a játékom. Rengeteget tanultam az Akadémián és ezt mind meg is szeretném itt mutatni, mert egy nagyon jó csapatnak tartom a Kazincbarcikát. A fejlődésem és a játékospályafutásomban egyaránt nagy előrelépés ez és az NB2-ben is szeretnék bizonyítani magamnak és a klubnak egyaránt!"

 

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix