Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Utolsó őszi mérkőzésünket a Szentlőrinc vendégeként játszottuk vasárnap kora délután. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, melyre nem sokkal később Kállai Zalán válaszolt. A Mezőkövesddel közös kooperációs szerződésünknek köszönhetően a fiatal labdarúgó idén már kilenc alkalommal segíthette csapatunkat, mely meccseken a vasárnapi góljával kétszer volt eredményes. Természetesen Szentlőrincen is voltak kiemelkedő teljesítmények a Kazincbarcika csapatában, azonban Kállai Zalán a góljának is köszönhetően kiérdemelte a mérkőzés legjobbja címet Koszta Péter sportigazgatótól. Vele készült interjúnkat olvashatják.


Egy igazi ki-ki mérkőzés volt a Szentlőrinc elleni, hiszen most mindkét csapat a győzelemnek örült volna csak igazán. Érezhető volt ez a játékban, miben nyilvánult meg leginkább?

"A Szentlőrincnek és nekünk is megvoltak a helyzeteink és valóban egy igazán küzdős meccs volt. Három pontért utaztunk, de csak egyet sikerült elhoznunk."

A Szentlőrinc szerzett vezetést, de sokat azért nem kellett várni az egyenlítésre, amit neked köszönhetünk. Mesélnél a gólodról?

"Kurdics Levente beadásánál sikerült jól helyezkednem. Lendületből érkeztem a kapu elé, így a védőnek hátrálnia kellett a beadásnál, nem volt sok esélye kifejeleni előlem."

Az egyenlítést követően sokat javult a játékunk, mit gondolsz mi hiányzott egy újabb gólhoz?

"A gól után az utolsó tíz-húsz percben nagyon ment a csapat. Sajnos nem sikerült találataink számát növelni, pedig meg voltak ez ehhez kellő helyzetek."

Sportigazgatónk téged nevezett meg a mérkőzés legjobbjaként, ez sosem véletlen. Elégedett voltál a teljesítményeddel?

"Is-is. Örülök, hogy gólt tudtam szerezni, de több volt ebben a meccsben, főleg a második félidőben."

A Mezőkövesd és a Kazincbarcika között fennálló kooperációs szerződésnek köszönhetően idén 9 alkalommal segítetted csapatunkat és a tegnapival már két gólt is szereztél. Van esetleg olyan pillanat amire szívesen emlékszel vissza a Barcikánál játszott mérkőzéseidről?

"Minden pályán levő pillanatra szívesen emlékszem vissza. Örülök, hogy játéklehetőséget kapok és igyekszem is ezt meghálálni."

Egy igazán sűrű ősz áll mögötted, hiszen a Mezőkövesdet, a Kazincbarcikát, sőt az U19-es válogatottat is segítetted az elmúlt hónapokban. Mennyire volt nehéz ezt mind összeegyeztetni?

"Fejben nagyon leterhelő volt, de mindenhol próbáltam a maximumot nyújtani és mindenre odafigyelni."

Ma te is a csapattal kezdted a felkészülést a Dorog elleni bajnokira. Mit vársz az év utolsó mérkőzésén?

"Igen, Barcikán kezdtem a felkészülést a héten. Bízom a csapatban és természetesen három pontért megyünk Dorogra is."

További híreink

BUDAFOKON A HUSZONKETTEDIK FORDULÓBAN

Dátum: 2023. febr 03. 16:00

A Merkantil Bank Liga huszonkettedik fordulójában a Budafok vendégeiként lépünk pályára vasárnap 14:00-tól.

RUTINOS TAMADÓT IGAZOLTUNK

Dátum: 2023. febr 02. 18:15

Bacsa Patrik személyében egy borsodi kötődésű, rutinos játékos csatlakozott keretünkhöz.

Két csapatunk teremtornázott Cigándon

Dátum: 2023. jan 31. 12:30

Hétvégén U9-es és U11-es korosztályaink csatlakoztak a XII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna mezőnyéhez Cigándon.

VERESÉG A BÉKÉSCSABA ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉTRTÉKELÉSEK

Dátum: 2023. jan 29. 20:00

Csapatunk ma kora délután megkezdte a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonját. A bajnokság huszonegyedik fordulójában a Békéscsaba ellen lépett pályára.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix