Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A NYÍREGYHÁZÁT FOGADJUK

A NYÍREGYHÁZÁT FOGADJUK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Holnap kora délután ismét hazai közönség előtt léphetünk pályára. A Merkantil Bank  Liga huszonhetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC érkezik a Kolorcity Arénába.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk egy igazán jó szériát maga mögött tudva léphet holnap pályára. A tavaszi szezon kezdeti nehézségeit követően az elmúlt három mérkőzésünket mind győzelemmel zártuk. A huszonötödik fordulóban sikert arattunk Kozármislenyben, majd hosszú idő után hazai pályán is három pontot szereztünk a bajnokaspiráns, DVTK ellen, múlt héten pedig Csákvárról hoztuk el a három pontot. A holnapi mérkőzést megelőzően kilenc győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, DVTK, Aqvital FC Csákvár), hat döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc) és tizenegy vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, ) harminchárom pontot szereztünk, mellyel a tizenegyedik helyen állunk. A tabella viszont továbbra is nagyon sűrű, minket egy pont lemaradással követ a Siófok és a Csákvár, kettővel a Tiszakécske, valamint a tizenötödik, még bentmaradást jelentő helyen álló Mosonmagyaróvár is csak három egységgel gyűjtött kevesebbet. Csapatunkat egy ponttal előzi meg a Budafok, illetve kettővel a nyolcadik és kilencedik pozíciókban álló ETO FC Győr és a Soroksár. Utóbbiak ismeretében tehát továbbra is minden mérkőzés kiemelt szerepet játszik a bajnokság végkimenetelében.
Nem gondolja másként vezetőedzőnk, Csábi József sem, aki a következőképpen nyilatkozott a Nyíregyháza elleni bajnoki előtt:

"Három olyan mérkőzésen vagyunk túl, ami adhat egyfajta bátorságot a csapatnak. Én úgy gondolom, hogy nagyon komoly feladatok várnak még ránk és nem lehet hátradőlni. Szeretném felhívni mindenki figyelmét a Nyíregyházára, hogy a játékoskeretüket illetően nagyon nagy veszélyt hordoznak magukban, teljesen csalóka az a kép, ahol most a tabellán állnak. Nagyon oda kell holnap figyelnünk, kontcentráltan kell futballoznunk és nagyon fel kellett belőlük készülni, utóbbit nyilván a héten meg is tettük. Várjuk már a mérkőzést, ilyenkor ez egy ünnep a játékosok és az edzők életében. Többször mondtam már, hogy ami az erényünk az erősíteni kell, amiben pedig kicsit gyengébbek vagyunk azt pedig javítani."

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Az igazán erős kerettel rendelkező csapat huszonhét ponttal a tabella osztályozót jelentő, tizenhatodik helyét foglalja el. Bajnoki egységeiket hét győzelemmel (Soroksár SC, Kolorcity Kazincbarcika SC, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest, Budafoki MTE, HR-Rent Kozármisleny, Szombathelyi Haladás), hat döntetlennel ( FC Ajka, PMFC, Credobus Mosonmagyaróvár, Szeged-Csanád Grosics Akadémia,  BFC Siófok, Soroksár SC) és tizenhárom vereséggel (ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Tiszakécskei LC, Szentlőrinc, Dorogi FC, Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC) gyűjtötték. A Nyíregyházát három ponttal előzi meg a tizenötödik Mosonmagyaróvár, pontazonossággal követi a tizenhetedik helyen a Szentlőrinc, de a Békéscsaba is csak egy egységgel gyűjtött kevesebbet, mint ők. Holnapi vendégeink utoljára első "tavaszi" mérkőzésükön, január 29-én a Haladás ellen ünnepelhettek győzelmet, ezt leszámítva 2023-as mérlegük két döntetlen és három vereség. Érdekesség még, hogy miközben mi az elmúlt három fordulóban győztesen hagytuk el a pályát, addig ők azokon a mérkőzéseiken nem tudták bajnoki egységeik számát szaporítani.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A vasárnapi hazai mérkőzésünkre elővételben meccsnapon 12:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 13:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról. Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követetik az eseményeket.

A vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzést Katona Balázs vezeti, asszisztensei Varga Gábor és Baghy Csaba, a tartalékjátékveztő pedig Ducsai József lesznek.

Merkantil Bank Liga 27. forduló
2023. MÁRCIUS 12. 14:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

 

A HUSZONHETEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga huszonhetedik fordulójában kilenc mérkőzést rendeznek vasárnap, illetve egy került át hétfőre. A forduló rendes játéknapján öt meccsen hangzik majd el 14:00-kor a kezdést jelző sípszó és négy találkozó kezdődik majd 15:00-kor. A forduló rangadóján pedig hétfőn 19:00-kor fogadja a második helyen álló MTK Budapest az éllovas Diósgyőrt.
A párosítások a következőek:

2023. MÁRCIUS 12.
14:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. MÁRCIUS 12.
14:00
GYIRMÓT FC GYŐR AQVITAL FC
CSÁKVÁR
2023. MÁRCIUS 12.
14:00
SZENTLŐRINC HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. MÁRCIUS 12.
14:00
DOROGI FC CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
2023. MÁRCIUS 12.
14:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
BUDAFOKI MTE
2023. MÁRCIUS 12.
15:00S
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
SOROKSÁR SC
2023. MÁRCIUS 12.
15:00
TISZAKÉCSKEI LC BFC SIÓFOK
2023. MÁRCIUS 12.
15:00
FC AJKA  SZOMBATHELYI
HALADÁS
 2023. MÁRCIUS 12. 
15:00
PMFC ETO FC GYŐR 
2023. MÁRCIUS 13.
19:00
MTK BUDAPEST DVTK

További híreink

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

U14: kiütéses győzelem idegenben!

Dátum: 2024. ápr 17. 14:23

A szülők is benne voltak a győzelemben, sokat jelent a támogatásuk a csapatnak!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk