Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A SZOMBATHELY ÉRKEZIK

A SZOMBATHELY ÉRKEZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A múlt heti válogatott szünetet követően vasárnap újra fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. A Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán folytatja a pontvadászatot, amikor is a Szombathelyi Haladást fogadjuk majd a Kolorcity Arénában.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk továbbra is remek formában van, bizonyítja ezt az is, hogy az elmúlt öt fordulóban veretlenek tudtunk maradni. Ugyan a bajnokság tavaszi szezonja kicsit döcögősebben indult, de az akkor elvesztett pontokat szépen kezdjük behozni, ennek eredményeként a tizenegyedik helyről készülhetünk a Szombathely elleni mérkőzésre. A huszonkilencedik fordulót megelőzően kilenc győzelmet (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, DVTK, Aqvital FC Csákvár), nyolc döntetlent (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr) és tizenegy vereséget (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár) tudhatunk magunk mögött. Ezeken a mérkőzéseken összesen harmincöt pontot gyűjtöttünk. A tabellán pontazonossággal előz meg minket a Budafok, három egységgel gyűjtött többet, mint mi a Soroksár, néggyel a Győr és öttel vasárnapi vendégeink. Ahogy előttünk, úgy mögöttünk is igazán sűrű a mezőny. Egy pont lemaradással követ minket a tizenkettedik és tizenharmadik helyen a Mosonmagyaróvár és a Tiszakécske, a harminchárom pontos Csákvár a tizennegyedik, a még osztályozó nélküli bentmaradást érő tizenötödik helyen álló Siófok pedig harminckét egységet tudhat magáénak. Így, mint minden mérkőzés a vasárnapi is kiemelt fontossággal bír csapatunk számára, így gondolja ezt vezetőedzőnk, Csábi  József is.

"Felkészültünk a Haladásból, én úgy érzem, hogy ők egy egyénileg is nagyon jó csapat, jó a keret összetétele, gondolok itt az idősek és fiatalok arányára, illetve a védekezés és a támadások arányaiban is jó keretet alkotnak. Sokszor visszatérő momentum a nyilatkozataimban a fordulópontok megragadásának szükségessége. Továbbra is erre helyezzük a hangsúlyt és megpróbálunk ezekből a lehető legjobban kijönni. Felkészültünk belőlük, a célunk, hogy egy nagyon jó mérkőzést játsszunk, az pedig, hogy a pályán mi lesz ezeken a fordulópontokon múlik. Bizakodunk, az elmúlt hetek eredményei és játéka alapján természetesen szeretnénk jó eredményt elérni. Az viszont látható, hogy a Haladás hetedik pozíciója az nem véletlen, egy tőlünk jobb pozícióban lévő csapattal fogunk ezúttal találkozni, de volt már ilyen az elmúlt időszakban, akkor jól tudtunk kijönni ebből, így most is ez a feladat. Egy jó mérkőzéssel és eredménnyel szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat!"

SZOMBATHELYI HALADÁS 

Hétvégi vendégeink jelenleg negyven ponttal a bajnoki tabella hetedik helyét foglalját el, őket egy egység hátránnyal követi az ETO, a nyolcadik helyen két pont lemaradással a Soroksár, illetve a tizedik és tizenegyedik pozíciókban a harmincöt-harmincöt pontos Budafok és Kazincbarcika. A Haladást pedig hat ponttal előzi meg a hatodik helyen álló, Szeged. Heti ellenfelük negyven pontját tizenegy győzelemmel (Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, Kolorcity Kazincbarcika SC, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, ETO FC Győr, Tiszakécskei LC), hét döntetlennel (Aqvital FC Csákvár, Soroksár SC, FC Ajka, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, BFC Siófok, PMFC) és tíz vereséggel (Szeged-Csanád Grosics Akadémia, BFC Siófok, Tiszakécskei LC, PMFC, Szentlőrinc, Credobus Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza Spartacus FC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Soroksár SC, FC Ajka) gyűjtötte össze. Érdekesség még, hogy a Szombathely a 2023-as évben eddig nyolc pontot szerzett, az  ETO és a Tiszakécske legyőzése mellett, ikszeltek Siófokkal és a Péccsel, de kikaptak a Nyíregyházától, a Szegedtől, a Soroksártól és az Ajkától.

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A vasárnapi hazai mérkőzésünkre elővételben meccsnapon 12:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 15:00-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követetik az eseményeket.

A vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Szombathelyi Haladás mérkőzést Nagy Norbert vezeti, asszisztensei Csatári Tibor és Sinkovicz Dániel, a tartalékjátékvezető pedig Lovas László lesznek.

Merkantil Bank Liga 29. forduló
2023. ÁPRILIS 02. 16:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
SZOMBATHELYI HALADÁS

A HUSZONKILENCEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga huszonkilencedik fordulójában rendszerint tíz mérkőzést rendeznek, ezek közül kilencen hangzik majd el vasárnap a kezdést jelző sípszó, illetve egy meccs került át hétfőre. A hét utolsó napján hét találkozó kezdődik 16:00-kor, kettő pedig 17:00-kor. Hétfőn az MTK Budapest fogadja majd a Nyíregyháza Spartacus FC-t, melyre 20:00-tól kerül majd sor.
A forduló párosításai a következőek:

2023. ÁPRILIS 02.
16:00
PMFC BFC SIÓFOK
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
SZOMBATHELYI
HALADÁS
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
GYIRMÓT FC GYŐR ETO FC GYŐR
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
SZENTLŐRINC AQVITAL FC CSÁKVÁR 
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
DOROGI FC DVTK
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
BÉKÉSCSABA
1912 ELŐRE
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. ÁPRILIS 02.
16:00
BUDAFOKI MTE CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2023. ÁPRILIS 02.
17:00
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
TISZAKÉCSKEI LC
2023. ÁPRILIS 02. 
17:00
FC AJKA SOROKSÁR SC
2023. ÁPRILIS 03.
20:00
MTK BUDAPEST NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk