Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Soroksár SC-Kazincbarcika összefoglaló

Cikkünkben megtekinthető a Soroksár-Kazincbarcika mérkőzés összefoglalója a Sori TV jóvoltából.

Soroksár SC-Kazincbarcika 2-0 (1-0)

Soroksáron folytatta bajnoki szereplését csapatunk az NB II hétközi fordulójában. Ellenfelünk mindkét félidő elején betalált, amire egyszer sem volt válaszunk, így 2-0-ás vereséget szenvedtünk.

Soroksáron folytatódik a bajnokság

Nincs megállás a másodosztályú bajnokságban, csapatunk holnap a Soroksár otthonában lép pályára .

Kazincbarcika-Dorogi FC 0-0

Az NB II 26. fordulójában a Dorog ellen léptünk pályára, azonban hiába dolgoztunk ki rengeteg lehetőséget, ezeket nem tudtuk gólra váltani, így gól nélküli döntetlennel zártunk.

Kazincbarcika-Dorogi FC ÉLŐ

Az NB II 26. fordulójában a Dorog lesz az ellenfelünk Tiszaújvárosban. A találkozó online szöveges tudósítását az alábbi cikkben olvashatják.

A múlt mellettünk szól

A magyarfutball.hu meccstörténeti aloldalán láthatjuk, hogy eddig mindössze 5 alkalommal csaptunk össze a Doroggal. Mérlegünk azonban pozitív, hiszen az 5 alkalomból négyszer győztesen hagytuk el a pályát. Reméljük, ez holnap is így alakul!

Harmadszor is hazai pályán

A télies időjárásnak köszönhetően harmadik hazai mérkőzését játssza hazai pályán csapatunk az NB II-es bajnokságban. Aktuális ellenfelünk a Dorog lesz.

Gratuláció a röplabdásoknak!

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix