Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Információk a Nyíregyháza elleni meccs előtt

Csapatunk szurkolói 500 forintért válthatják meg belépőiket a helyszínen.

Csapatfotózás a Kazinczyban

Március 1-jén a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban csapatfotózáson vettek részt játékosaink. Az elkészült fotót cikkünkben tekinthetik meg.

Az MTK kiizzadta, a Kisvárda otthon bukott

A 24. fordulót rendezték hétvégén az NB II-es labdarúgó bajnokságban. A listavezető MTK hosszabbításban lőtt gólokkal múlta felül a Szolnokot, míg a Kisvárda otthon kapott ki a Siófoktól. Az utolsó helyen álló Sopron hazai vereségével nehéz helyzetbe került.

Kazincbarcika-Budaörs 1-4 (1-0)

Csapatunk az NB II 24. fordulójában a Budaörs csapatát fogadta és hiába vezetett sokáig 1-0-ra végül háromgólos vereséget szenvedett.

Kazincbarcika-Budaörsi SC ÉLŐ

Az NB II 24. fordulójában a Budaörs lesz csapatunk vendége Tiszaújvárosban. Cikkünkben online közvetítést olvashatnak a találkozóról!

Visszavágás reményében

Az NB II 24. fordulójában az a Budaörs lesz az ellenfelünk, amely az ősszel 6-2 arányban győzött le minket. A hétvégi bajnokin csapatunk szeretne visszavágni az őszi csúfos eredmény miatt.

Boldog Nőnapot Kívánunk!

Boldog Nőnapot Kívánunk! :)

Végül az egész forduló elmaradt

A Magyar Labdarúgó Szövetség a csapatokra bízta döntést a hétvégi bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy egy találkozó sem került megrendezésre az NB II 23. fordulójában.

Jól érzi magát a csapatnál

Gábor Lukács József góllal mutatkozott be a Szolnok elleni bajnokin, a 19 éves játékos honlapunknak nyilatkozott eddigi tapasztalatairól.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix