Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Dupla meccses főpróba

Dupla meccses főpróba

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Január utolsó szombatján a Kolorcity Kazincbarcika csapata két mérkőzésen is felmérhette erejét. Csapatunk előbb a Termálfürdő FC Tiszaújváros csapatával játszott, majd egy órával később a szlovák élvonal 10. helyén telelő FC Kassa csapatát látta vendégül. Miután a Kolorcity Aréna talaja nem volt optimális játékra, így mindkét találkozót műfüvön játszották a felek.

 

A 11 órakor kezdődött Tiszaújváros elleni mérkőzésre a Megyeri - Ternován, Bacsa B. (DVTK kooperáció), Szekszárdi T., Dobozi, Süttő, Csilus T., Ádám, Szabó B., Gante, Vincze (DVTK kooperáció) összeállításban küldte pályára az együttest Csábi József. Az első félidőben szinte végig a sárgában játszó hazai gárda akarata érvényesült, több helyzetet is kidolgoztak a mieink, azonban ezek a lehetőségek kimaradtak. A vendégcsapat ezt meg is büntette, gyakorlatilag az egyetlen helyzetüket gólra váltották Skripek Dávid révén, így előnnyel vonulhattak a szünetre.

A második félidő elején jó pozícióból jutottunk szabadrúgáshoz, s Ternován Patrik gyönyörű tekerésével ki is egyenlítettünk. A meccs hátralévő részében továbbra is a Kazincbarcika dominált, ám újabb gól már nem született, maradt az 1-1-es döntetlen.

 

 

JEGYZŐKÖNYV
 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS 1-1 (0-1)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna műfüves pálya

2024.01.27. 11 óra
Gólszerzők: Ternován 49’, illetve Skripek 28’

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Megyeri – Ternován, Bacsa B., Szekszárdi T., Dobozi, Süttő, (Kovács Sz. 60'), Csilus T., Ádám, Szabó B. (Sipos Zs. 46') Gante (Fekete V. 46'), Vincze.
Vezetőedző: Csábi József

 

TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS
Csúri – Lőrincz, Bussy, Géringer, Bökönyi, Vitelki, Ivánka, Varjas, Cseh, Skripek, Farkas M.
Cserék: Hornyák Z., Lehóczki, Kollár, Bencsik, Valkay, Elek M.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán


A mérkőzést egy lélegzetvételnyi szünet követte, majd 14 órától már az FC Kassa ellen játszott NB2-es keretünk másik fele, illetve az első találkozóról Süttő Attilát, Szabó Balázst, Patrick Gantét és Megyeri Gábort is nevezte Csábi József a második meccsre.  

 

A szlovák Nike Liga 10. helyezettje agresszívan nyitotta a találkozót és már a 4. percben meg is szerezték a vezetést. Egy rövid hazaadásra csapott le Jeremy Obounet, majd Zan Medvednek készítette le a labdát, aki kapásból a hálóba lőtte azt. A mieinket nem fogta meg a bekapott gól, sőt a középkezdés után szinte azonnal egyenlítettünk, Kotula Máté egy szép akció végén lőtt hét méterről a kapuba.

A folytatásban kiegyenlített párharc folyt, nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt a második félidőben többször is a kassaiak kapuja forgott inkább veszélyben. A 75. percben azonban mégis a vendégek szereztek újra vezetést, egy szépen kipasszolt kontra végén Michal Faško volt eredményes. A hajrában erre már nem tudtunk válaszolni, így maradt az egygólos vereség.

 

 

JEGYZŐKÖNYV
 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – FC KOSICE  1-2 (1-1)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna műfüves pálya

2024.01.27. 14 óra
Gólszerzők: Kotula 5’, illetve Medved 4’, Fasko 75’

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Schramkó – Székely, Szekszárdi M., Heil, Papp, Kotula, Kártik, Pekár (Süttő 70’), Csatári (Szabó 60’), Pinte (Gante 46’), Pethő.
Cserék: Megyeri, Fekete, Gante, Szabó B., Kovács Sz., Süttő.
Vezetőedző: Csábi József

 

FC KOSICE
Figueiredo (Kira 60’) – Medved, Obounet (Sabolcik 66’), Fasko (Korba 77’), Gallovic (Liener 77’), Golikov (Petrak 77’), Gressak (Jakubko 66’), Fabis, Innocenti, Kruzliak (Sovic 66’), Sindelár.
Vezetőedző: Jan Kozak


A két edzőmérkőzéshez kapcsolódva kinyitott a hazai jegypénztár is, melyben tavaszi bérletet, illetve az első hazai találkozóra belépőjegyet is lehetett váltani. A Kassa elleni mérkőzés szünetében a jelenlévő nézők egy tűzriadó gyakorlatban vettek részt, melyért hálás köszönetünk minden együttműködőnek!

 

A tavaszi rajt előtti nyílt nap zárásaként 16.15-től szurkolói ankétra került sor a főépület média termében. Itt bemutatkoztak új igazolásaink, Pethő Bence, Dobozi Krisztián és Patrick Gante, valamint klubunk új sportigazgatója, Vég Csongor. Mellettük Csábi József vezetőedző és Heil Valter csapatkapitány is a szurkolók rendelkezésére álltak. Az új fiúk nem csak a pályán mozogtak ígéretesen, de az is látszott rajtuk és hallatszott megszólalásaikból, hogy alig várják a bajnoki rajtot, amikor bizonyíthatnak a közönség előtt. A jó hangulatú ankét végén a szurkolók apró ajándékokkal távozhattak.

 

Legközelebb már tétmérkőzésen találkozunk: február 4-én (vasárnap) 14 órától a Credobus Mosonmagyaróvár lesz a Kolorcity Kazincbarcika SC vendége.

 

 

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

Várhatóan szerdán kora délután indul el a jegyértékesítés az ETO elleni mérkőzésre

Dátum: 2024. máj 06. 10:00

További információk a 32. forduló találkozójával kapcsolatban.

Feszesnek kell lennünk!

Dátum: 2024. máj 05. 10:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyre látogat csapatunk.

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk