Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Balszerencsés módon kaptunk ki ősszel Győrben

Balszerencsés módon kaptunk ki ősszel Győrben

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Kolorcity Kazincbarcika SC és az ETO FC Győr 2017 októberében találkoztak egymással először, akkor Győrben a hazaiak gólzáporos meccsen 4-3-ra győztek. Sajnos ezt követően sem sok okunk volt a zöld-fehérek ellen ünnepelni, hiszen az összesített mérlegünk a mai napi tizenegy mérkőzésen öt döntetlen és hat vereség. A múltbéli összecsapásokról bővebben ITT olvashatnak.

 

Legutóbb az idei szezon 15. fordulójában találkozott a két gárda, november 12-én az ETO Parkban került sor az utolsó egymás elleni mérkőzésre. Az ETO akkor még listavezetőként fogadta a mieinket, így természetesen egyértelmű esélyesnek is számított a hazai csapat.

 

Antonio Munoz hét légióst nevezett a győri kezdőbe, míg Csábi József a Tóth B. – Ternován, Heil, Szekszárdi M., Papp M., Kotula M. – Csatári, Kártik, Pekár – Jurek, Pinte összeállítású kezdőt küldte pályára.

A találkozó győri támadásokkal indult, Huszár Marcell, majd Claudiu Bumba veszélyeztettek, de gól nem született. A fokozatosan csillapodó győri nyomás mellett egy-két alkalommal ígéretes kontrákkal jelentkeztünk, Papp Milán veszélyeztetett először egy ilyenből, nagyjából félóra játék után. A félidő legvégén aztán kimondottan felbátorodtunk, a lefújás előtt Jurek Gáboré volt az utolsó két helyzet, de gól nem született.

 

 

A második félidőt is jobb játékkal kezdtük, ám az 52. percben az ETO szerzett vezetést, miután Mamady Diarra beadásába Heil Valter ért bele balszerencsésen, a csapatkapitány lábáról a kapuba pattant a labda. A gól a hazaiakat hozta fel, a következő percek rohamait azonban átvészelte a védelmünk, sőt újra elkezdtünk támadni, egyenlítés helyett azonban hideg zuhany jött.

A 66. percben Csontos Dominik balról érkező beadása kereste Diarrát, azonban a légióssal egyszerre érkező Kotula Máté ért először a labdához, óriási pechére viszont onnan egyenesen a kapu bal sarkába pattant a játékszer, 2-0.

 

A hajrá parázsra sikerült, Deian Boldor kiállítása miatt emberelőnyben játszhattunk és mentek is előre a fiúk becsülettel, de nem jött össze a szépítés.

 

 

A mérkőzés után Antonio Munoz – aki egyébként a 70. percben sorozatos reklamálásért piros lapot kapott – értékelésében hangsúlyozta, tudták, hogy nehéz meccs vár rájuk, ami így is lett, azonban véleménye szerint magabiztosan győzött csapata.

 

Csábi József hangsúlyozta, az ETO FC Győr más kalibert képvisel, mint a liga többi csapata, hiszen számos légióst foglalkoztatnak. Éppen ezért vezetőedzőnk büszkeségének adott hangot, amiért jól és bátran játszottunk az ETO otthonában. Kiemelte, az ellenfél nem tudott betalálni ellenünk, ám sajnos ezt a mieink balszerencsésen megtették az ellenfél helyett.

 


 

AZ ŐSZI MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE

 

ETO FC GYŐR–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2–0 (0–0)
Győr, ETO Park, 2023.11.12
Vezette: Molnár Attila (Szalai Dániel, Vörös Dániel)
Gólszerzők: Heil (öngól) 52’, Kotula M. (öngól), 66’
Kiállítva: Boldor (második sárga lap után) 70’, illetve Antonio Munoz a kispadról (második sárga lap után) 81’

 

ETO FC GYŐR
Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna (Csontos D. a szünetben) – Anton, Vingler (Tóth R. 60’), Bumba, Skvarka (Lacza A. 84’), Diarra (Kovács M. 72’) – Huszár (Riquelme 60’).
Vezetőedző: Antonio Munoz

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Tóth B. – Ternován (Kurdics L. 64’), Heil, Szekszárdi M. (Ádám F. 77’), Papp M., Kotula M. – Csatári, Kártik (Székely K. 64.), Pekár – Jurek (Csilus T. 64’), Pinte (Csilus Á. 87’).
Vezetőedző: Csábi József

 

A „visszavágó” holnap 17 órakor kezdődik majd a Kolorcity Arénában. A mérkőzésről szóló technikai információkat ITT gyűjtöttük össze.

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk