Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Makulátlan bajnoki mérleg a Kozármisleny ellen

Makulátlan bajnoki mérleg a Kozármisleny ellen

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Szeptember utolsó vasárnapján, 17 órától a Kolorcity Kazincbarcika SC a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadja a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában. A Misleny ellen eddig négyből négy bajnokit megnyertünk, ám egyik mérkőzés sem volt sétagalopp, ráadásul az elmúlt másfél év egyik legjobban szereplő másodosztályú csapatáról van szó, amiről bővebben holnap, a Nagyító rovatunkban ejtünk szót.

Az első három találkozónkról (két bajnoki és egy kupameccs) ITT írtunk bővebben, ITT pedig a negyedik meccsről emlékeztünk meg.

A 2023/2024-es szezonban a MOL Magyar Kupában találkoztunk ismét, ekkor egy gólzáporos hajrát követően idegenben 4-2-es vereséget szenvedtünk, így a 4. forduló jelentette számunkra a végállomást. Ez volt az első vereségünk tétmérkőzésen a Kozármislenytől, ám idén tavasszal bajnoki meccsen nyílt alkalmunk revansot venni ellenfelünkön.

A mögöttünk hagyott szezon 27. fordulójában, április 7-én az élmezőnyre közelről kapaszkodó, 5. helyezett Kozármisleny otthonába látogattunk és sikerült meglepetést okoznunk, hiszen Pethő Bence duplájával 2-0-ra győzni tudott a csapat, így értékes három pontot hoztunk el Baranyából. Ennek a mérkőzésnek az összefoglalója ITT érhető el.

Az egymás elleni bajnoki mérkőzések mérlege így igazán imponáló, négy meccsből négy győzelem, 7-0-s gólkülönbséggel. A következő találkozóra tehát szeptember 29-én 17 órától a Kolorcity Arénában kerül sor, hiszen bár az eredeti sorsolás szerint idegenben kellett volna játszanunk, de ahogy arról korábban beszámoltunk, ellenfelünk kérésére, az MLSZ beleegyezésével megcseréltük a pályaválasztói jogot, mivel stadionjuk gyepszőnyege egy gombafertőzés miatt játékra alkalmatlanná vált.

Így tehát adott a lehetőség egy újabb közös hazai szurkolásra, vasárnap irány a Kolorcity Aréna, a mérkőzéssel kapcsolatos információk szokás szerint ITT érhetők el!

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!


A tavaszi mérkőzés jegyzőkönyve

MERKANTIL BANK LIGA 27. forduló

2024.04.07

 

HR-RENT KOZÁRMISLENY – KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0–2 (0–1)
Kozármislenyi Stadion, 700 néző.
Vezette: Jakab Árpád (Baghy Csaba, Sinkovicz Dániel)
Gólszerző: Pethő 27’, 72’

HR-RENT KOZÁRMISLENY
Lékai – Beke P., Ikonomou, Füredi, Turi (Koszovscsuk, 81’) – Molnár Á. (Nagy M., 61’), Nagy E. (Vogyicska Bálint, 75’), Schuszter, Tóth Z. (Kozics, a szünetben) – Daru, Horváth P. (Major S., a szünetben).
Vezetőedző: Aczél Zoltán

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Tóth B. – Ternován, Heil, Süttő, Kotula – Varga J. – Pinte P. (Ádám F., 88.), Csatári, Kártik (Szabó B., 65.), Pekár L. (Kurdics, 65.) – Pethő B. (Vincze D., 79.).
Vezetőedző: Csábi Józse

További híreink

Vasárnap ismét hazai rangadó jön - JEGYINFÓ

Dátum: 2024. szept 25. 18:30

A pályaválasztói jog felcserélését követően a HR-Rent Kozármisleny csapatával is idehaza játszunk.

U19 – Csillagos ötös

Dátum: 2024. szept 25. 08:24

Utánpótlás hírek – öt korcsoport is pályára lépett a hétvégén

Megvan a kilencedik gólszerzőnk a szezonban

Dátum: 2024. szept 24. 19:45

Négy meccsen tizenhat gólt szereztek játékosaink. Statisztika

Magabiztos győzelem a listavezető ellen!

Dátum: 2024. szept 24. 12:07

A Kolorcity Kazincbarcika SC 2-0-ra legyőzte a Szentlőrinc csapatát

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk