Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

SZENTLŐRINCEN AZ UTOLSÓ ŐSZI FORDULÓBAN

Vasárnap az utolsó előtti mérkőzésünket játszuk a 2022-es évben. A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégei leszünk.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : ÁDÁM FERENC

Az MTK Budapest ellen tegnap két gólt is szerző, Ádám Ferencet nevezte meg sportigazgatónk a mérkőzés legjobbjaként.

VERESÉG A SZEZONZÁRÓN

Hazai pályán az Ózd-Sajóvölgye ellen zárta a 2022/2023-as bajnokság őszi szezonját fiókcsapatunk. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság tizenhatodik fordulójában a vendégeké lett a három pont.

GÓLZÁPOROS DÖNTETLEN AZ MTK ELLEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Idei utolsó hazai mérkőzésünkön a feljutásért küzdő MTK Budapest ellen sikerült egy ponttal megörvendeztetni hazai közönségünket.

ÉLŐ KÖVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - MTK BUDAPEST

Csapatunk ma 13:00-tól utoljára lép idén pályára a Kolorcity Arénában. A Merkantil Bank Liga tizennyolcadik fordulójában az MTK Budapest együttesét fogadjuk.

ÉRKEZIK AZ MTK BUDAPEST

Holnap az idei évben utoljára lépünk pályára hazai környezetben. A Merkantil Bank Liga tizennyolcadik fordulójában az MTK Budapest ellen bizonyíthatunk.

SZURKOLJUNK EGYÜTT AZ MTK ELLEN! - JEGYINFORMÁCIÓK

Vasárnap idén utoljára szurkolhatunk együtt a Kolorcity Arénában. A 2022-es év utolsó hazai mérkőzését az MTK Budapest ellen játszuk 13:00-tól.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix