Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában Győrben lép pályára a hétvégén a KBSC. A kék-sárgák az elmúlt évben az NB III nyugati csoportját megnyerő Győri ETO-val mérkőznek.

Nem vár könnyű mérkőzés a kazincbarcikai labdarúgókra vasárnap, hiszen Takács Péterre keresztszalag-szakadása miatt hosszú ideig nem számíthat Vitelki Zoltán. A barcikai tréner azonban ezúttal is szeretné győzelemre vezetni fiait. A két vereség után a legutóbbi fordulóban végre pontot szereztek Borosék, és szeretnék, ha Győrben szintén tovább gyarapodhatna a KBSC pontszáma.

Az ellenfél elég rapszodikus teljesítményt nyújt eddig a bajnokságban, hiszen 4 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség eddig a győriek mérlege. A korábbi, négyszeres bajnok edzőt váltott, Szentes Lázár vette át az irányítást a 11. fordulótól. Szentes Lázár a győri aranykorszak korábbi válogatott játékosa Vitelki Zoltánnal is dolgozott együtt Diósgyőrben a 2012/2013-as szezonban. A szakember irányításával az ETO a legutóbbi 3 mérkőzéséből egyet megnyert – a feljutásra is pályázó Nyíregyháza otthonában, - valamint döntetlent játszott hazai pályán a Doroggal és vendégként a Soroksárral. Azonban az utóbbi időszak javuló formája ellenére is csupán 13. a Győr 16 ponttal.

A Kazincbarcika legutóbb egy pontot szerzett a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen, de ezen a találkozón már a 4. percben megsérült a KBSC legjobbja, Takács Péter. Az ő játéka, kreativitása és góljai hiányozni fognak Győrben is. A Kazincbarcika folytatná jó idegenbeli szereplését, hiszen eddig mindössze kétszer, a Budaörstől és Soprontól szenvedett vereséget vendégként. A megfelelő koncentráció, a helyzetek kihasználása, valamint a fegyelmezettség lehet a kulcsa a győri mérkőzésnek. Vitelki Zoltán most is, mint mindig, győzelemmel számol. A siker azért lenne fontos, mert így nem nőne a barcikaiak hátránya az MTK-val és a Kisvárdával, és nem csökkenne előnye az üldözőkkel szemben. Az NB II élcsoportja most is sűrű, hiszen a KBSC 24 ponttal a 3., míg a 4. Szolnoknak 22, az 5. Békéscsabának 21, a 6. Gyirmótnak, a 7. Nyíregyházának és a 8. Soroksárnak 20-20 pontja van. A VKW ETO FC Győr – Kazincbarcika mérkőzés október 22-én vasárnap 17 órakor kezdődik, a játékvezető Bogár Gergő lesz.

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk