Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A tegnapi mérkőzést követően nehéz volt egy játékost választani a meccs legjobbjának, hiszen az egész csapat szervezetten és igazán felkészülten játszott. Toma György pontrúgásai  és szabadrúgásai is hibátlanok voltak, Fótyik Dominik védekezésben segített sokat, Horváth László bravúros védéseivel nem egy góltól mentette meg csapatunkat, ahogy Fila Károly is jól szállt be a játékba és számos győri lövést hatástalanított a kapuból. A WKW ETO FC Győr elleni találkozón a Kazincbarcika csapatának játékosai kivétel nélkül idei legjobb formájukban futballoztak. Két gólunkat Kovác Alan és Krausz Raul szerezték, akik szintén nagyban hozzájárultak pontszerzésünkhöz,a találkozó legjobbját elsőként Koszta Péter sportigazgató nevezte meg, aki most Krausz Raulnak adta a címet.


Sajnos végül ismét döntetlennel ért véget a találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést? 

Az első félidőben sokkal jobban játszottunk mint a Győr, mentálisan is jobbak voltunk, jobban akartunk a győzelmet és ez a pályán is láthatóvá vált. Erősebbek voltunk, mint a vendég csapat, ageresszívan fociztunk és úgy tűnt a tegnapi mérkőzésen nem kell aggódnunk. 2:0-ás vezetés után sajnos az első félidő vége előtt kaptunk egy gólt, ezután a második játékrészben nagyon ránk jöttek és több veszélyes helyzetük is volt, ahogy nekünk is, így szinte biztosak lehettünk a győzelemben. A hosszabbítás utolsó perceiben a játékvezető egy megkérdőjelezhető tizenegyessel döntetlenhez segítette a Győrt, amit sajnos értékesíteni is tudtak. Úgy gondolom, hogy elvesztettünk két pontot és most a vendégeink kaptak egyet ajándékba.

Nem véletlenül lettél te a mérkőzés legjobbja, hiszen végig koncentráltan és jól játszottál. Hogyan láttad a mai teljesítményedet?

Sajnos elég rosszul kezdtem a mérkőzést, de ez fejben nem tudott megzavarni így hamar felvettem a meccs ritmusát és egyre javult a teljesítményem, amit a gól is biztosított. A sárga lap miatt azonban nagyon szomorú vagyok, hiszen ez azt jelenti, hogy a vasárnapi Vasas elleni mérkőzést ki kell hagynom.

Zsinórban második mérkőzéseden szereztél gólt a csapatnak, minek tulajdonítod ezt a jó szériát?

Toma György pontrúgásait követően nagyon jól érkeztem, ezt sokszor gyakoroljuk is és most is ennek köszönhetően tudtam növelni a kidolgozott előnyünket. Örülök, hogy Tiszakécske után rögtön hazai pályán is gólt tudtam szerezni. Remélem ezt a jó formát tovább tudom folytatni a következő mérkőzéseken is.

Fotók: Kepecz Zsolt / Putnok FC

 

További híreink

JÓTÉKONYSÁGI FIFA-BAJNOKSÁG: A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSAI MÉG MINDIG VERSENYBEN

Dátum: 2020. ápr 06. 10:00

Hegedűs Márk és Oldal Tibor a március 24-én indult FIFA-bajnokság mezőnyében.

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Dátum: 2020. márc 28. 12:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az OMSZ helyi munkatársait támogatják akciójukkal.

IDEIGLENESEN BEZÁR A SPORTTELEP

Dátum: 2020. márc 20. 12:00

Újabb intézkedéseket vezetünk be a rendkívüli helyzetre való tekintettel.

FELFÜGGESZTVE : A BAJNOKSÁG

Dátum: 2020. márc 16. 14:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése értelmében az utánpótlás után a felnőtt bajnokságokat is felfüggeszti.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk