Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a putnoki Várady Béla Sportközpontban megrendezett Kazincbarcika - MTK Budapest találkozót követően végre a hazai csapat örülhetett.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Tegnap délután 14:30-as kezdéssel fogadtuk a bajnokesélyes MTK Budapest csapatát a putnoki Várady Béla Sportközpontban. A tabella első helyén álló együttes ellen mindenképp jó eredményt kellett elérnünk, hiszen idei mérlegünk három döntetlen és két verség volt. A KBSC tegnap egy igazán szervezett csapatként mutatta meg, hogy hiába az elmúlt hetek sikertelensége mindig talpra tudunk állni. Kovác Alan egy Krausz Raul által tovább fejelt labdát juttatott kapuba a huszadik percben, melynek köszönhetően még a meccs első negyedében meg tudtuk szerezni a vezetést. Az első félidőben több lehetőségünk is adódott góljaink számának növelésére azonban Heil, Németh, Kovác és Oltean helyzetei sem találták útjukat a hálóba. A szünetben az MTK kissé átalakult, hiszen a második Budafoki MTE egyre jobban zárkózik fel mögöttük, így mindenképp ponttal/ pontokkal akartak távozni Putnokról. A kissé agresszívabb játéknak hamar meg is lett az eredménye, Lencse László az 53. percben szerezte meg az MTK első és utolsó gólját a 27. fordulóban. Ellentétben velünk, hiszen az egyenlítő találat után felvettük a kesztyűt ellenfelünkkel, Mikló Roland a 80. percben szerezte meg újra a vezetésünket, majd a három perces hosszabbításban szintén ő biztosította, hogy végre itthon tudjuk tartani a három pontot. KAZINCBARCIKA - MTK BUDAPEST 3:1 (1:0)

DZURJÁK JÓZSEF

"Nagyon vártunk már erre a győzelemre, boldogok vagyunk. Elhitték a srácok, hogy ezt ma megtudjuk csinálni és meg is csinálták. Nagyon sok energiát mozgósítottunk ma, amikor kellett harcoltunk, amikor pedig azt kellett tudtunk futballozni is és remekül funkcionáltunk csapatként is. Úgy gondolom hogy az összképet nézve sikerült elrontanunk az MTK játékát és egy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a listavezető felett! Gratulálok a csapatnak"

MICHAEL BORIS

"A hazaiak erős tempóban kezdtek, és viszonylag korán megszerezték a vezetést, amely kissé megzavarta csapatomat. Szünet után talpra álltunk, átvettük az irányítást és egyenlítettünk, de a folytatásban újabb hibákat követtünk el, így csak gratulálni lehet a nagyszerűen harcoló Kazincbarcikának. "

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk