Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a putnoki Várady Béla Sportközpontban megrendezett Kazincbarcika - MTK Budapest találkozót követően végre a hazai csapat örülhetett.


A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Tegnap délután 14:30-as kezdéssel fogadtuk a bajnokesélyes MTK Budapest csapatát a putnoki Várady Béla Sportközpontban. A tabella első helyén álló együttes ellen mindenképp jó eredményt kellett elérnünk, hiszen idei mérlegünk három döntetlen és két verség volt. A KBSC tegnap egy igazán szervezett csapatként mutatta meg, hogy hiába az elmúlt hetek sikertelensége mindig talpra tudunk állni. Kovác Alan egy Krausz Raul által tovább fejelt labdát juttatott kapuba a huszadik percben, melynek köszönhetően még a meccs első negyedében meg tudtuk szerezni a vezetést. Az első félidőben több lehetőségünk is adódott góljaink számának növelésére azonban Heil, Németh, Kovác és Oltean helyzetei sem találták útjukat a hálóba. A szünetben az MTK kissé átalakult, hiszen a második Budafoki MTE egyre jobban zárkózik fel mögöttük, így mindenképp ponttal/ pontokkal akartak távozni Putnokról. A kissé agresszívabb játéknak hamar meg is lett az eredménye, Lencse László az 53. percben szerezte meg az MTK első és utolsó gólját a 27. fordulóban. Ellentétben velünk, hiszen az egyenlítő találat után felvettük a kesztyűt ellenfelünkkel, Mikló Roland a 80. percben szerezte meg újra a vezetésünket, majd a három perces hosszabbításban szintén ő biztosította, hogy végre itthon tudjuk tartani a három pontot. KAZINCBARCIKA - MTK BUDAPEST 3:1 (1:0)

DZURJÁK JÓZSEF

"Nagyon vártunk már erre a győzelemre, boldogok vagyunk. Elhitték a srácok, hogy ezt ma megtudjuk csinálni és meg is csinálták. Nagyon sok energiát mozgósítottunk ma, amikor kellett harcoltunk, amikor pedig azt kellett tudtunk futballozni is és remekül funkcionáltunk csapatként is. Úgy gondolom hogy az összképet nézve sikerült elrontanunk az MTK játékát és egy teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a listavezető felett! Gratulálok a csapatnak"

MICHAEL BORIS

"A hazaiak erős tempóban kezdtek, és viszonylag korán megszerezték a vezetést, amely kissé megzavarta csapatomat. Szünet után talpra álltunk, átvettük az irányítást és egyenlítettünk, de a folytatásban újabb hibákat követtünk el, így csak gratulálni lehet a nagyszerűen harcoló Kazincbarcikának. "

További híreink

JÓTÉKONYSÁGI FIFA-BAJNOKSÁG: A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSAI MÉG MINDIG VERSENYBEN

Dátum: 2020. ápr 06. 10:00

Hegedűs Márk és Oldal Tibor a március 24-én indult FIFA-bajnokság mezőnyében.

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Dátum: 2020. márc 28. 12:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az OMSZ helyi munkatársait támogatják akciójukkal.

IDEIGLENESEN BEZÁR A SPORTTELEP

Dátum: 2020. márc 20. 12:00

Újabb intézkedéseket vezetünk be a rendkívüli helyzetre való tekintettel.

FELFÜGGESZTVE : A BAJNOKSÁG

Dátum: 2020. márc 16. 14:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése értelmében az utánpótlás után a felnőtt bajnokságokat is felfüggeszti.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk