Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/NŐI CSAPAT - TOVÁBBJUTÁS ZALAEGERSZEGEN

NŐI CSAPAT - TOVÁBBJUTÁS ZALAEGERSZEGEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Kazincbarcika női labdarúgó csapata továbbra is versenyben van a Simple Női Kupa küzdelmeiben. A lányok az első fordulóban Balogh Dominika két, illetve Tóth Flóra, Tőzsér Virág és Lipták Aida egy-egy góljával nagy arányú győzelmet arattak az Eger otthonában, majd a következő körben hazai pályán Boros-Nagy Anna találatával a Monor ellen vívták ki a továbbjutást. A Simple Női Kupa következő, harmadik fordulóját a hétvégén rendezték, amikor is a Kazincbarcika a ZTE ellen lépett pályára vasárnap 11:00-tól a Zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrumban, ahol már a legjobb nyolc közé jutás volt a tét. A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést a huszonharmadik percben, amire két perc múlva Balogh Dominika válaszolt, majd a második játékrész elején Tőzsér Virág is betalált a zalaegerszegi kapuba, ezzel kivívta csapatának a továbbjutást.

 

A Kazincbarcika női csapata továbbra is Női NB2 Keleti csoportjában szerepel. A lányok a bajnokságban eddig négy mérkőzést játszottak, egy az Eger elleni győzelemmel és három (Monor SE, Újpest FC, DVSC-DEAC) vereséggel eddig három pontot gyűjtöttek, azonban a sűrű középmezőny okán a tabella hatodik pozíciójától is csak három egység választja el őket.

A női csapat híreiről naprakészen értesülhetek a KBSC Női Labdarúgás Facebook oldaláról.

További híreink

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

Dátum: 2022. dec 06. 10:30

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2022. dec 05. 15:01

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Dátum: 2022. dec 04. 17:00

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

ÉLŐ TUDÓSÍTÁS: SZENTLŐRINC SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2022. dec 04. 12:40

A Merkantil Bank Liga mai, tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc SE vendégeként lépünk pályára. A találkozóról ezúttal élő tudósítással jelentkezünk a szokásos percre-percre közvetítés helyett.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix