Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

Célegyenesben

Utolsó mérkőzését játssza pályaválasztóként csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ellenfelünk a Csákvár lesz, mely a tavaszi jó kezdést követően most ismét a kiesés szélére sodródott. Csapatunk egy jó eredménnyel bebiztosíthatja jövő évi másodosztályú tagságát.

BFC Siófok-Kazincbarcika 1-2 (0-2)

Győzelem Siófokon is, egyre közelebb a bennmaradás!

Nem nyaralni megyünk

Újabb sorsdöntő mérkőzést játszik csapatunk az NB II-es labdarúgó bajnokságban, ellenfelünk a szintén 41 pontos Siófok lesz, amely az utóbbi fordulók gyengébb teljesítményének köszönhetően ismét a kieső helyek közvetlen közelébe került.

Kazincbarcika-Kisvárda 3-1 (1-1)

Bravúros győzelmet arattunk a Kisvárda ellen, ellenfelünknek gyakorlatilag egy percig sem volt esélye a győzelemre.

Kazincbarcika-Kisvárda ÉLŐ

Az NB II 35. fordulójában a Kisvárda csapatát fogadjuk Putnok. Kövessék a találkozót online szöveges közvetítésünk segítségével.

Mindkét oldalon nagy a tét

Vasárnap Putnokon a feljutásért küzdő Kisvárda csapatát fogadjuk. A tét mindkét oldalon nagy, hiszen csapatunk győzelem esetén közelebb kerülne a bennmaradáshoz, míg a vendégek győzelem esetén feljutnának az első osztályba.

Sportágválasztó show Kazincbarcikán

Hétfőn a Don Bosco Sportközpontban több ezer iskolás ismerkedhetett meg a kazincbarcikai sportegyesületekkel.

Megkaptuk az NB II-es licencet!

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a sikeres hiánypótlást követően megadta csapatunk részére a jövő évi NB II-es bajnokságban induláshoz szükséges licencet.

ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)

Gólgazdag mérkőzésen szereztünk egy pontot a Zalaegerszeg otthonában. Ez a döntetlen még nagyon sokat érhet a bennmaradásért vívott küzdelemben.

Tévés kiesési rangadó Zalaegerszeg

Vasárnap 15 órától Zalaegerszegen játszik nagyon fontos, "hatpontos" mérkőzést csapatunk. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Mérkőzések

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC-KAZINCBARCIKA

NYÍREGYHÁZA VÁROSI STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk