Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

VÁLTOZÁSOK A KERETBEN

A Kolorcity Kazincbarcika SC kerete nagyban átalakul a felkészülést megelőzően. Klubunk most öt érkezőről és több távozóról is hírt ad.

VARGA ATTILA VEZETI A KAZINCBARCIKÁT

Varga Attila személyében új vezetőedzővel kezdi meg a következő szezonra való felkészülést a Kolorcity Kazincbarcika SC. A csapat irányításával Varga Attila, UEFA Pro Licences edzőt bízta meg a klubvezetés.

SIKERES SZEZON A NŐI ÉS A LEÁNY CSAPATOK MÖGÖTT

A Kolorcity Kazincbarcika SC női és leány csapatai a 2020/2021-es szezonban szép eredményekkel zártak a bajnokságban.

SZEGEDEN ZÁRJUK A SZEZONT

Idei utolsó bajnoki mérkőzésünket a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen játsszuk ma 17:00-tól a Szent Gellért Fórumban.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - GYIRMÓT FC GYŐR

Ma 17:00-tól idei utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk a Kolorcity Arénában. A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának harminchetedik fordulójában a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfelünk.

AZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETEZIK

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában idei utolsó hazai mérkőzésünket a Gyirmót FC Győr ellen játsszuk a Kolorcity Arénában.

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Fontos információk a Gyirmót FC Győr elleni utolsó hazai mérkőzésünkkel kapcsolatban. Jegyvásárlás, védettség igazolása, maszk használat, közvetítés, stb. minden egy helyen.

NÉZŐK ELŐTT A GYIRMÓT ELLEN - FONTOS INFORMÁCIÓK

A vasárnap 17:00-kor kezdődő Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésünket már szurkolóink jelenlétében játszhatjuk le.

ZÁRT KAPUK MÖGÖTT SZOLNOKON

Ma 17:00-tól a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának harminchatodik fordulójában a Szolnoki MÁV FC otthonában lépünk pályára.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BFC SIÓFOK

A Merkantil Bank Liga soron következő harmincötödik fordulójában ma 18:00-tól a BFC Siófok csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában .

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk