Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

JÓ ŐSZT ZÁRT A BÁNHORVÁTI

Fiókcsapatunk, a Bánhorváti egy kissé hektikus őszt követően a tabella hetedik helyéről várja a tavaszi folytatást.

MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ - SIKERES ŐSZT ZÁRTUNK

A Kolorcity Kazincbarcika SC NB2-es együttese a bajnoki tabella tizenharmadik helyéről vonult rövid téli pihenőjére. Lássuk csapatunk őszét.

TELJES A TAVASZI MENETREND - IDŐPONTOK

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Merkantil Bank Liga teljes tavaszi menetrendjét.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KURDICS LEVENTE

Ahogy azt már említettük, sportigazgatónk a Dorog elleni mérkőzést követően ezúttal két játékosunkat is kitüntetett a mérkőzés legjobbja címmel. Kapusunk, Megyeri Gábor mellett a mezőnyből Kurdics Leventére esett a választása.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: MEGYERI GÁBOR

Kiváló csapategység, számos jó teljesítmény és a megérdemelt győzelem, hogy csak pár szóval foglaljuk össze a Dorog elleni találkozót. Sportigazgatónknak tehát most sem volt könnyű dolga a mérkőzés legjobbjának megnevezésekor.

GYŐZELEM DOROGON - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Merkantil Bank Liga huszadik fordulójában a Dorog vendégei voltunk. Csapatunk Süttő Attila és Kurdics Levente góljainak köszönhetően győzelemmel zárta a 2022-es évet.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : DOROGI FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Merkantil Bank Liga mai, huszadik fordulójában a Dorogi FC vendégeként lépünk pályára. Csapatunk 13:00-tól játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését a Buzánszky Jenő Stadionban.

DOROGON ZÁRJUK AZ ÉVET

Elérkeztünk az NB2-es bajnokság őszi szezonjának a végéhez is. Csapatunk vasárnap kora délután a Dorogi FC otthonában lép pályára egy tavaszról előrehozott fordulóban.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix