Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Sikeres hetek az utánpótlás csapatainknál

A Kolorcity Kazincbarcika SC utánpótlás csapatai sikeres heteket tudhatnak maguk mögött a korosztályos bajnokságok elmúlt két fordulójának köszönhetően.

SZEGEDEN ZÁRJUK A SZEZONT

Idei utolsó bajnoki mérkőzésünket a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata ellen játsszuk ma 17:00-tól a Szent Gellért Fórumban.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - GYIRMÓT FC GYŐR

Ma 17:00-tól idei utolsó hazai mérkőzésünket játsszuk a Kolorcity Arénában. A Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának harminchetedik fordulójában a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfelünk.

AZ UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETEZIK

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában idei utolsó hazai mérkőzésünket a Gyirmót FC Győr ellen játsszuk a Kolorcity Arénában.

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Fontos információk a Gyirmót FC Győr elleni utolsó hazai mérkőzésünkkel kapcsolatban. Jegyvásárlás, védettség igazolása, maszk használat, közvetítés, stb. minden egy helyen.

NÉZŐK ELŐTT A GYIRMÓT ELLEN - FONTOS INFORMÁCIÓK

A vasárnap 17:00-kor kezdődő Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésünket már szurkolóink jelenlétében játszhatjuk le.

Három győzelem és egy vereség a mérleg

A KBSC utánpótlás csapatai az Alsózsolca és a Nagykáta csapatai ellen bizonyítottak hétvégén.

ZÁRT KAPUK MÖGÖTT SZOLNOKON

Ma 17:00-tól a Merkantil Bank Liga 2020/2021-es versenykiírásának harminchatodik fordulójában a Szolnoki MÁV FC otthonában lépünk pályára.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BFC SIÓFOK

A Merkantil Bank Liga soron következő harmincötödik fordulójában ma 18:00-tól a BFC Siófok csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában .

A SIÓFOK CSAPATÁT FOGADJUK

A Merkantil Bank Liga soron következő harmincötödik fordulójában holnap késő délután a BFC Siófok csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában .

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk