Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

MOL MAGYAR KUPA : KOZÁRMISLENYBEN KEZDJÜK A SOROZATOT

Ma az NB2-es csapatok is csatlakoznak a MOL Magyar Kupa 2022/2023-as sorozatához, a Kolorcity Kazincbarcika SC szintén másodosztályú csapat ellen kezd, hiszen 17:00-tól a HR-Rent Kozármisleny ellen lépünk pályára.

Kettős vereség a Felsőzsolca ellen

A Kolorcity Kazincbarcika SC két utánpótlás csapata játszott a Felsőzsolca korosztályos együttesei ellen, mely találkozókon ezúttal nem sikerült a barcikai pontszerzés.

VERESÉG NYÍREGYHÁZÁN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC ellen lépett pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC, mely mérkőzés 4-2-es hazai sikerrel zárult.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Merkantil Bank Liga mai nyolcadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként bizonyíthat a Kolorcity Kazincbarcika SC.

A NYÍREGYHÁZA ELLEN FOLYTATJUK

Csapatunk holnap Sényőn lép pályára, hiszen a nyolcadik fordulóban a Nyíregyháza lesz az ellenfelünk, akik ideiglenesen ott játsszák bajnoki mérkőzéseiket.

A CSÁKVÁR ELLEN HEIL VALTER VOLT A LEGJOBB

Vasárnap ismét hazai pályán játszott a Kolorcity Kazincbarcika SC, amikor is 2-0-ra legyőztük a Csákvár csapatát. A mérkőzésen nemcsak a csapatmunka, hanem az egyéni teljesítmények is kiemelkedőek voltak, sportigazgatónknak így ezúttal sem volt könnyű dolga a mérkőzés legjobbjának kiválasztásában. Koszta Péter végül Heil Valter mellett döntött.

MOL MAGYAR KUPA : MEG VAN A KOZÁRMISLENY ELLENI MÉRKŐZÉS IDŐPONTJA

A harmadik fordulóban az NB2-es csapatok, így mi is becsatlakozunk a MOL Magyar Kupáért folytatott küzdelembe. A Kolorcity Kazincbarcika SC rögtön egy szintén másodosztályú ellenfelet kapott, idei első kupameccsünket a HR-Rent Kozármisleny ellen játsszuk majd.

Három utánpótlás csapatunk játszott a hétvégén

A korosztályos bajokságok első fordulóiban három utánpótlás csapatunk lépett pályára a hétvégén.

BÁNHORVÁTI GYŐZELEM A NEGYEDIK FORDULÓBAN

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójában a Gesztely kapuját szórta meg öt góllal fiókcsapatunk a Bánhorváti.

TOVÁBBRA IS HIBÁTLAN A HAZAI MUTATÓ - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC. A mérkőzés Pálinkás Gergő és Süttő Attila góljainak köszönhetően 2-0-ás hazai sikerrel zárult.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk