Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - AQVITAL FC CSÁKVÁR

Ma 17:00-tól ismét hazai pályán bizonyíthat csapatunk, hiszen 17:00-tól az Aqvital FC Csákvár együttese ellen lépünk pályára a Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában.

HAZAI PÁLYÁN A CSÁKVÁR ELLEN

A válogatott szünet előtti utolsó hazai mérkőzésünket játszuk ma 17:00-tól a Kolorcity Arénában, amikor is az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadjuk.

SORSOLTAK A MOL MAGYAR KUPÁBAN

Ma kisorsolták a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika SC a szintén NB2-es HR-Rent Kozármisleny csapatát kapta ellenfeléül.

BENKŐ PÉTER KÖLCSÖNBEN KAZINCBARCIKÁN

Csatári Gergő után Benkő Péter személyében újabb fiatal, diósgyőri nevelésű játékossal erősödtünk.

KOVÁCS DOMINIK KAZINCBARCIKÁN

Az átigazolási szezon hajrájában csapatunk Kovács Dominikkal erősödik. A játékos az Újpest együttesétől érkezik egy évre kölcsönbe Kazincbarcikára.

SZERDÁN SORSOLNAK A MAGYAR KUPÁBAN

A MOL Magyar Kupa 2022/2023-as sorozatának harmadik fordulójában már az NB1-es és az NB2-es csapatok is bekapcsolódnak az idei küzdelmekbe. A párosításokat szerdán 22:30-tól az sorsolják, az eseményt az M4Sport élőben közvetíti majd.

VASÁRNAP ISMÉT HAZAI PÁLYÁN - SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

Vasárnap ismét hazai pályán játszik a Kolorcity Kazincbarcika SC, csapatunk a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as versenykiírásának hetedik fordulójában az Aqvital FC Csákvárt fogadja.

HAZAI PÁLYÁN NYERT A BÁNHORVÁTI

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójában a Sajóbábony együttesét fogadta fiókcsapatunk.

EGY GÓLOS VERESÉG DIÓSGYŐRBEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Koman Vladimir nyolcvannegyedik percben szerzett találatával győzte a hazai DVTK a Kolorcity Kazincbarcika SC-t a Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : DVTK - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A nyár utolsó vasárnapján igazi borsodi rangadót rendeznek a Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában, hiszen a DVTK csapata a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk