Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

VASÁRNAP MÁR MEGVÁSÁROLHATÓAK AZ ÚJ SZURKOLÓI MEZEK

A vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Budafoki MTE bajnoki mérkőzés előtt a hazai jegypénztárban, valamint hétfőtől a Mezey István Művészet Központban vásárolhatják meg az új szurkolói mezeket.

VASÁRNAP ISMÉT HAZAI PÁLYÁN - SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika SC vasárnap ismét hazai pályán játszik. Csapatunk a Merkantil Bank Liga harmadik fordulójában a Budafoki MTE együttesét fogadja majd.

VERESÉG BÉKÉSCSABÁN

Csapatunk a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as idényének második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre vendége volt, ahol a hazai csapat 6-1-es végeredménnyel tartotta otthon a három pontot.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk ma 19:00-tól a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga második fordulójában.

BÉKÉSCSABÁN FOLYTATJUK

A Merkantil Bank Liga második fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC.

UR LÁSZLÓ VOLT A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA

A vasárnapi Dorogi FC elleni győzelmet követően sportigazgatónk, Koszta Péter csapatkapitányunkat Ur Lászlót nevezte meg a mérkőzés legjobbjának. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM AZ ELSŐ FORDULÓBAN - EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma újra NB2-es mérkőzést játszott, csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Dorog együttesétől, így győzelemmel zárta a Merkantil Bank Liga első fordulóját.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC -DOROGI FC

Csapatunk ma újra NB2-es mérkőzést játszik. A Merkantil Bank Liga első fordulójában a Dorogi FC csapatát fogadjuk.

INDUL A BAJNOKSÁG: A DOROG AZ ELSŐ ELLENFÉL

A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap újra a Merkantil Bank Ligában kezdi meg az idei pontvadászatot. Csapatunk első ellenfele a Dorogi FC lesz a Kolorcity Arénában.

"AMIT ELTERVEZTÜNK, MEGVALÓSÍTOTTUK!" - VARGA ATTILA A FELKÉSZÜLÉSRŐL

Vezetőedzőnkkel ezúttal a felkészülésről, az újonnan igazolt játékosokról és persze a 2022/2023-as célokról is beszélgettünk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk