Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - HR-RENT KOZÁRMISLENY

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma 19:00-tól újra hazai pályán játszik. Csapatunk a Merkantil Bank Liga ötödik fordulójában a Kozármisleny ellen lép pályára a Kolorcity Arénában.

HAZAI PÁLYÁN A KOZÁRMISLENY ELLEN

A Kolorcity Kazincbarcika SC ma ismét egy NB2-es újonc ellen lép pályára, hiszen a Merkantil Bank Liga ötödik fordulójában a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadjuk.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : SZÉKELY DÁVID

Szerdán a Merkantil Bank Liga negyedik fordulójában a Mosonmagyaróvár ellen könyvelhettük első idegenbeli győzelmünket. A mérkőzésen Székely Dávid már a negyedik percben megszerezte a vezetést csapatunknak, így sportigazgatónk Koszta Péter ezúttal őt nevezte meg a mérkőzés legjobbjaként.

ELINDULT A DIÓSGYŐRI JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A nyár utolsó mérkőzésén jövő hét vasárnap a Diósgyőri Stadionban lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC. A Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában megrendezésre kerülő találkozóra már megvásárolhatóak a belépőjegyek.

GYŐZELEM A MOSONMAGYARÓVÁR ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Csapatunk a Merkantil Bank Liga negyedik fordulójában a Mosonmagyaróvár otthonában szerezte meg első idegenbeli győzelmét a 2022/2023-as bajnokságban.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Merkatil Bank Liga mai negyedik fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár ellen lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika.

HÉTKÖZI BAJNOKI MOSONMAGYARÓVÁRON

Az NB2-es csapatok holnap ismét bajnoki mérkőzést játszanak, hiszen hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, amikoris a Kolorcity Kazincbarcika SC a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára 17:30-tól.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : DVORSCHÁK GÁBOR

A Budafoki MTE elleni győzelmet követően ezúttal Dvorschák Gábor lett a mérkőzés legjobb játékosa. Vele készült interjúnkat olvashatják.

GYŐZELEM A BUDAFOK ELLEN - ÉRTÉKELTEK A VEZETŐEDZŐK

Csapatunk a Merkantil Bank Liga harmadik fordulójában a Budafoki MTE együttese ellen lépett pályára, a találkozón a Kolorcity Kazincbarcika SC 2-1-es végeredménnyel tartotta itthon a három pontot.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - BUDAFOKI MTE

Csapatunk ma ismét hazai pályán bizonyíthat, hiszen 19:00-tól a Budafoki MTE együttesét fogadjuk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk