Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Vigyázz! Kész! Tűz!

Vigyázz! Kész! Tűz!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Mint az elmúlt napokban bemutattuk (ITT), az FC Ajka jelenleg a Merkantil Bank Liga legjobb formában lévő csapata, ám jó előjel lehet, hogy a legutóbbi két párharcunkat meg tudtuk nyerni ellenük (erről ITT írtunk).

Csapatunk a feljutásra pályázó és szintén jó formában lévő Vasas FC elleni, hazai pályán elért döntetlen után jó hangulatban készült a Veszprém megyei túrára.

 

A Vasas elleni meccsel kapcsolatban Csábi József vezetőedző a boon.hu-nak így nyilatkozott:

 

„Jó meccset játszottunk az előző körben hazai pályán a Vasassal, megérdemelten szereztünk pontot. Az első félidő hajrájában volt egy rövid megingásunk, ezt kihasználták az angyalföldiek, talán, ha ott, akkor picikét rutinosabbak vagyunk, nem kerülünk hátrányba. Azonban a csapat – és a stáb is – jól reagált a helyzetre, aminek az lett a következménye, hogy egyenlíteni tudtunk. A feljutásra aspiráló piros-kékektől elvettünk négy pontot, hiszen náluk is döntetlen volt az eredmény ősszel, bár ott a 97. percig vezettünk. Úgy gondolom, nem a véletlen műve, hogy egyenlő partnerek voltunk.”

 

Mint hozzátette, együttesünknek megvannak a nehézségei, jelenleg a szakmai stáb nem számíthat a sérült Székely Krisztián és Kurdics Levente játékára, s ugyancsak nem léphet pályára Kártik Bálint sem, aki begyűjtötte ötödik sárga lapját. Emellett többen küzdenek kisebb-nagyobb sérülésekkel, meglátjuk, hogy közülük ki és milyen mértékben lesz bevethető ma.

 

Mindemellett Csábi József kiemelte, hogy jó hangulatban és koncentráltan zajlott a felkészülés, hiszen a tavaszi szezon eddigi négy meccsén hét pontot szerzett a csapat, amivel egyébként a téli helyezésünkhöz képest is tudtunk javítani.

 

A vezetőedző hangsúlyozta azt is, hogy az FC Ajka homlokegyenest más csapat most, mint amilyen az ősszel volt, s rendkívül jó passzban vannak a zöld-fehérek. „(…,) de egyszer minden sorozat megszakad, s mi abban reménykedünk, hogy az övék most fog (… ) megvannak a dolgaink, hogy mit szeretnénk, és hogyan, minden nehézségünk ellenére felkészültünk, bízunk a számunkra megfelelő eredményben.”


A JÁTÉKVEZETŐ

 

A találkozó játékvezetője Bana Gergely, segítői az oldalvonalak mellett Kulman Tamás és Kiss Balázs lesznek. A harmincnégy éves sípmester háromszor működött közre eddig a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzésein, mindhárom alkalommal idegenben léptünk pályára. Az első találkozón a Budafok ellen 4-0-s vereséget szenvedtünk, ám a másik két összecsapást egyaránt 3-0-ra nyertük, előbb a Kozármisleny, majd a Mosonmagyaróvár ellen. A negyedik játékvezető Gaál Ákos lesz.


SZURKOLJUNK EGYÜTT!

 

A mérkőzést az Ajkai Szó jóvoltából élőben is nyomon követhetik az interneten keresztül, IDE kattintva.

 

Facebook és insta oldalunkon extra tartalmak és

kibővített eredménykövetés lesz látható és olvasható,

tartsanak velünk ma is, CSAK A BARCIKA!

 

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk