Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Győr, ETO Park, 1000 néző
Vezette: Bogár Gergő (Mohos Milán, Szabó Péter)

Győr:
Szatmári - Nagy Á., Magasföldi, Bagi I., Beliczky (Vadász, a szünetben), Szimcso, Szatmári (Pongrácz, 59.), Zamostny (Kabát, 84.), Kovács K., Rokszin, Debreceni
Vezetőedző: Szentes Lázár

Kazincbarcika:
Somodi – Palmes (Tóth Sz., 73.), Heil, Belényesi, Süttő - Hegedűs, Sigér - Micsinai, Bene, Engel - Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Magasföldi (6., 49.), Bagi I. (66.) ill. Palmes (9.), Boros (40.), Belényesi (91.)
Sárga lap: Pongrácz (73.), Szimcso (88.) ill. Micsinai (12.), Süttő (54.), Palmes (64.)

Az NB II 14. fordulójában a Győr otthonában lépett pályára csapatunk. Mikló Roland és Takács Péter súlyos sérüléseik miatt hetekre kidőltek, de Győrbe Kovács Olivér sem utazott el, aki a héten szedett össze kisebb sérülést. A keretbe ezúttal is bekerült csapatunk saját nevelésű játékosa, Tóth Gábor, aki eddig az U-19-es gárdát erősítette. A találkozó szakadő esőben kezdődött, amelynek kezdetén a csapattársak egy szép gesztussal kívántak jobbulást a keresztszalag-szakadást szenvedett Takács Péternek.

A találkozó gyors gólváltással indult, hiszen a 6. percben Magasföldi szerzett vezetést az ETO-nak egy távoli lövéssel, majd a 9. percben egy bal oldali szögletet követően Palmes révén sikerült egyenlítenünk. A két gyors gólt követően csapatunk mutatott be jobb játékot az első félidőben, több gólszerzési lehetőségünk is adódott, míg a hazaiak inkább csak távoli lövésekkel tudtak veszélyt jelenteni Somodi kapujára. A 40. percben aztán egy mesteri támadás végén Boros góljával a vezetést is megszereztük, de ezt követően is szinte csak mi támadtunk, ami azt eredményezte, hogy egy gólos vezetéssel vonulhattunk pihenőre az első 45 percet követően!

A félidőben a hazaiak egyet cseréltek, Beliczky helyett Vadász folytatta a játékot. A Győr pedig 3 perc leforgása alatt egyenlíteni is tudott. Előbb még Boros révén nekünk volt helyzetünk, de ebből a hazaiak lekontráztak és Magasföldi 10 méterről Somodi kapujába lőtte a labdát. Az egyenlítő gólt követően a Győr támadott többet, azonban kontratámadásainkban érződött a veszély, de lövéseink rendre elkerülték a hazai kaput. A 66. percben aztán a Győr a vezetést is megszerezte, miután Palmest megverte embere, a beívelésre középen érkező Bagi pedig 5 méterről a kapuba fejelt. A hazaiak sajnos nem álltak le a gólszerzéssel, hiszen a második félidőben csereként beállt Pongrácz a 74. percben a negyedik hazai gólt is megszerezte. Az utolsó 10 percben még hajtottunk azért, hogy újabb gólokat szerezzünk, de támadásainkban egyre kevesebb erő volt. A 91. percben Belényesi góljával a szépítés még összejött, de a hazai győzelmet nem sikerült megakadályozni.

Szentes Lázár: Alapvetően a rúgott gólok száma tetszik, a kapottaké nem. Az első félidőben voltak hibáink, pedig vezettünk, de a Barcika gyorsan fordított. A második félidei változások meghozták a sikert, bízom benne, hogy ez a 3 pont lökést adhat a csapatnak.

Vitelki Zoltán: Először is szeretnék gratulálni a Győrnek és külön Szentes Lázárnak a győzelemhez! Nagy öröm volt számomra ellene meccselni! A mérkőzés egésze hullámzó volt, abban hibáztunk a legtöbbet, amiben eddig a legstabilabbak voltunk, a védekezésben. Hibáinkat a Győr jól kihasználta, de ennek ellenére elégedett lehetek, hiszen a csapatok ma megmutatták, miről szól a labdarúgás. Úgy gondolom, ezen a találkozón a nézők is jól szórakozhattak!

További híreink

HEGEDŰS MÁRK A NEGYEDIK ÉRKEZŐ

Dátum: 2020. jan 20. 14:00

Újabb igazolást jelenthetünk be. A mai napon Hegedűs Márk a Budapest Honvéd korábbi játékosa igazolt csapatunkhoz.

SZURKOLÓI ANKÉT KAZINCBARCIKÁN

Dátum: 2020. jan 19. 16:00

Klubunk hosszú idő után újra szurkoló ankétot szervez.

NÉMETH TAMÁS A HARMADIK TÉLI IGAZOLÁSUNK

Dátum: 2020. jan 17. 16:30

Fiatal játékossal erősítettünk.

KOVÁC ALAN KAZINCBARCIKÁRA IGAZOLT

Dátum: 2020. jan 16. 11:00

Gábor Lukács József után Kováč Alan is aláírt klubunkhoz.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk