Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Soroksáron folytatódik a bajnokság

Soroksáron folytatódik a bajnokság

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Soroksár SC-Kazincbarcika
Budapest XXIII., Szamosi Mihály Sporttelep
Vezeti: Lovas László (Albert István, Buzás Balázs)
Tartalékjátékvezető: Bálint Attila

Hétközi fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság, csapatunk a 27. körben a Lipcsei Péter vezette Soroksár otthonába látogat. A fekete-sárga alakulat két hellyel és egy ponttal van lemaradva mögöttünk a tabellán, így mindenképpen pontot kellene szereznünk holnap, hogy a tabellán ne kerülhessenek elénk.

A két csapat tavaszi szereplése eddig hasonló formát mutat. A Soroksár győzelemmel kezdett a Budafok ellen, majd döntetlent értek el a Nyíregyházával szemben, most hétvégén pedig kikaptak hazai pályán a Gyirmóttól. Csapatunk a tavaszi három fordulóban szintén egy győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget ért el. Érdekesség továbbá, hogy mindkét csapat csak hazai környezetben szerepelt eddig, ezt a Soroksár holnap is folytatni tudja.

A két csapat szeptemberben mérkőzött egymással először az idei bajnokságban. Azt a tiszaújvárosi meccset egy korai Takács Péter góllal 1-0-ra megnyertük. Soroksáron egyébként legutóbb 2006 áprilisában léptünk pályára és 4-1-es vereséget szenvedtünk, de korábban ért minket nagyobb csapás is egy 6-1-s vereség képében. Reméljük, holnap sikerül majd győzelemmel hazatérni ellenfelünktől.

A Dorog elleni mérkőzés kezdetekor említettük Kovács Olivér sérülését, melyet a múlt szombati edzésen szenvedett el. Olivérre sajnos pár hetes kihagyás vár, így ő biztosan nem lehet majd ott a holnapi találkozón.

Mint írtuk a Soroksár vezetőedzője Lipcsei Péter és a Ferencvárossal való jó kapcsolatnak köszönhetően a keretben is találkozhatunk ismerős nevekkel, hiszen keretben többek között ott van Gyepes Gábor, Fülöp Noel vagy éppen Gyömbér Gábor is.

A Soroksár-Kazincbarcika találkozó 16 órától kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen. A mérkőzés játékvezetője Lovas László lesz, aki legutóbb ősszel a Vác elleni 2-1-es győzelem alkalmával dirigált nekünk.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk