Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Szeged 2011 1-1 (0-0)

Kazincbarcika-Szeged 2011 1-1 (0-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Kazincbarcika-Szeged 2011-GA 1-1 (0-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 300 néző
Vezette: Berényi Tamás (Máyer Gábor, Baghi Csaba)

Kazincbarcika:
Somodi - Tóth Sz. (Bene, 61.), Heil, Belényesi, Süttő - Constantinescu (Engel, 53.), Sigér, Hegedűs D., Mikló - Kanalos (Boros, 53.), Murai
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Szeged 2011-GA:
Aleksic - Achim, Tóth G., Farkas M., Gergényi - Coroian, Hegedűs M. (Tóth L., 59.), Fejős (Zabari, 65.), Zivanovic (Pászka, 81.) - Zádori, Germán
Vezetőedző: Őze Tibor

Gólszerzők: Engel (65.) ill. Zivkovic (49.)
Sárga lap: Boros (71.), Süttő (75.) ill. Hegedűs M. (57.), Zivanovic (61.)

Az eltiltását töltő Palmes helyett Tóth Szabolcs került csapatunk kezdőjébe a Szeged elleni bajnokit megelőzően, így joggal reménykedhettünk egy esetleges nagy bedobást követő barcikai gólban. Sajnos az első félidőben nemhogy gólt, még helyzetet is alig láthattak a kilátogató nézők. Sigér Ákosnak volt két-három távoli lövése, azonban igazi ziccer egyik oldalon sem alakult ki. Tegyükk hozzá, hogy a Szeged talán még gyengébb játékot produkált, mint pár hete a dorogi csapat, viszont stabil védekezésüket nem sikerült az első 45 percben. 

A második félidőt ezúttal sem sikerült jól kezdeni, hiszen négy perc játékot követően Zivanovic fejesével vezetést szerzett a vendég csapat. A bekapott gól kicsit meg is zavarta csapatunkat, hiszen a Szeged gyors egymásutánban több helyzetet is kialakított, de Somodi védéseinek köszönhetően újabb gól nem született. 15 percet követően mi is magunkhoz tértünk, és a csereként beállt Bene egyéni akciójának végén a 65. percben Engel szép lövésével egyenlíteni tudtunk. A folytatásban mindkét csapat felváltva rohamozott, de csak távoli lövésekkel sikerült veszélyeztetni, melyeket mindkét kapus magabiztosan hárított. A meccslabdát mi hibáztuk el a 92. percben, mikoris Engel 10 méterről üresen lőhetett, de a kaput nem tudta eltalálni. 

Vitelki Zoltán:
Szurkolói szempontból nagyon rossz mérkőzés volt, tudtuk, hogy nem sok gól lesz. Küzdenünk kellett, nagyon sok hibával játszottunk. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, azt gondolom, hogy a döntetlen igazságos. Ettől jobban, pontosabban, koncentráltabban kell játszanunk. 

Őze Tibor:
Az első félidőben nem birtokoltuk eleget a labdát, nem voltunk elég élesek. A második félidőben egy gyönyörű góllal vezetést szereztünk, majd rögtön utána újra betalálhattunk volna. 1-1 után ismét volt két nagy helyzetünk, úgy gondolom, hogy ezek alapján meg kellett volna nyernünk a találkozót. 

 

További híreink

Harnócz Róbert: csalódott vagyok az eredmény miatt…

Dátum: 2024. máj 07. 17:28

A két gyönyörű Kovács gól (is) kevés volt a három ponthoz.

U19: Javuló forma és eredmények

Dátum: 2024. máj 07. 16:40

Négy meccs, hat pont, s harmadik hely az Alsóházban.

Villámrajt és magabiztos siker Szombathelyen!

Dátum: 2024. máj 07. 13:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyről hoztuk el a három pontot!

Várhatóan szerdán kora délután indul el a jegyértékesítés az ETO elleni mérkőzésre

Dátum: 2024. máj 06. 10:00

További információk a 32. forduló találkozójával kapcsolatban.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk