Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Villanyfényes hétközi

Villanyfényes hétközi

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika
2018. április 11., 19:00, Budapest, Budafoki MTE Sporttelep
Vezeti: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)
Tartalékjátékvezető: Jakab Árpád

Eredetileg március első hétvégéjén kellett volna pályára lépnünk Budafok, azonban a télies időjárás miatt a 23. forduló halasztásra került. A mérkőzések pótlására szerdán kerül sor, csapatunk 19 órától Budafokon lép majd pályára. A budai pályán két hete egy Mosonmagyaróvár elleni döntetlennel avatták a villanyvilágítást.

Ezen kívül viszont sok ok nem lehet örömre vendéglátóinknál, hiszen jelenleg az utolsó előtti, 19. helyen állnak a tabellán és elmúlt 3 mérkőzésükön is csak két pontot tudtak szerezni. Igaz ez pont eggyel több, mint amit, mi összeszedtünk az elmúlt három fordulóban.

Ősszel izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat. 45 perc elteltével Csizmadia fejesével még a Budafok vezetetett, azonban a második félidőben sikerült fordítanunk és megszerezni a három pontot. A 3 pontra szerdán is nagy szükségünk lenne, hiszen a Szeged elleni döntetlennel nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

A budafoki gárda vezetőedzője a korábban nálunk is megfordult Gálhidi György, a csapat keretében pedig továbbra is ott van a nagy rutinnal rendelkező Csizmadia, Pölöskei páros.

Csapatunk jelenleg 10 pontos előnyben van a kieső helyen álló Csákvár előtt, azonban nem lehetünk feltétlenül nyugodtak, hiszen a héten még vár ránk egy MTK elleni vendégjáték is, ami a szerdai összecsapáshoz hasonlóan nem lesz sétagalopp. Kovács Olivér sérülés miatt továbbra nem lehet ott a csapatban, csakúgy, mint az eltiltott Süttő Attila, visszatérhet viszont a Szeged ellen hiányzó Palmes Raúl.

A találkozó játékvezetője Bogár Gergő lesz, aki az idei NB II-es szezonban már 4 mérkőzésünkön is közreműködött. Legutóbb ősszel a Siófok elleni hazai találkozónkon volt ő a tartalékjátékvezető.

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk