Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Villanyfényes hétközi

Villanyfényes hétközi

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika
2018. április 11., 19:00, Budapest, Budafoki MTE Sporttelep
Vezeti: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)
Tartalékjátékvezető: Jakab Árpád

Eredetileg március első hétvégéjén kellett volna pályára lépnünk Budafok, azonban a télies időjárás miatt a 23. forduló halasztásra került. A mérkőzések pótlására szerdán kerül sor, csapatunk 19 órától Budafokon lép majd pályára. A budai pályán két hete egy Mosonmagyaróvár elleni döntetlennel avatták a villanyvilágítást.

Ezen kívül viszont sok ok nem lehet örömre vendéglátóinknál, hiszen jelenleg az utolsó előtti, 19. helyen állnak a tabellán és elmúlt 3 mérkőzésükön is csak két pontot tudtak szerezni. Igaz ez pont eggyel több, mint amit, mi összeszedtünk az elmúlt három fordulóban.

Ősszel izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat. 45 perc elteltével Csizmadia fejesével még a Budafok vezetetett, azonban a második félidőben sikerült fordítanunk és megszerezni a három pontot. A 3 pontra szerdán is nagy szükségünk lenne, hiszen a Szeged elleni döntetlennel nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

A budafoki gárda vezetőedzője a korábban nálunk is megfordult Gálhidi György, a csapat keretében pedig továbbra is ott van a nagy rutinnal rendelkező Csizmadia, Pölöskei páros.

Csapatunk jelenleg 10 pontos előnyben van a kieső helyen álló Csákvár előtt, azonban nem lehetünk feltétlenül nyugodtak, hiszen a héten még vár ránk egy MTK elleni vendégjáték is, ami a szerdai összecsapáshoz hasonlóan nem lesz sétagalopp. Kovács Olivér sérülés miatt továbbra nem lehet ott a csapatban, csakúgy, mint az eltiltott Süttő Attila, visszatérhet viszont a Szeged ellen hiányzó Palmes Raúl.

A találkozó játékvezetője Bogár Gergő lesz, aki az idei NB II-es szezonban már 4 mérkőzésünkön is közreműködött. Legutóbb ősszel a Siófok elleni hazai találkozónkon volt ő a tartalékjátékvezető.

További híreink

KBSC - NYIREGYHÁZA SPATACUS FC - NB2 20. FORDULÓ

Dátum: 2018. dec 09. 11:39

A Merkantil Bank LIga 20. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadja a Kazincbarcika a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

KBSC - BÉKÉSCSABA -NB2 19.forduló

Dátum: 2018. dec 02. 12:57

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Békéscsaba csapatát fogadja a KBSC a putnoki Várady Béla Sportközpontban.

PAFC - KBSC

Dátum: 2018. nov 15. 09:00

Pénteken a Puskás Akadémia ellen lép pályára a KBSC!

KBSC - AQVITAL FC CSÁKVÁR

Dátum: 2018. nov 11. 12:10

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a putnoki Várady Béla Sportközpontban az Aqvital FC Csákvár csapata ellen lép pályára a KBSC.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk