Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Villanyfényes hétközi

Villanyfényes hétközi

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika
2018. április 11., 19:00, Budapest, Budafoki MTE Sporttelep
Vezeti: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bertalan Dávid)
Tartalékjátékvezető: Jakab Árpád

Eredetileg március első hétvégéjén kellett volna pályára lépnünk Budafok, azonban a télies időjárás miatt a 23. forduló halasztásra került. A mérkőzések pótlására szerdán kerül sor, csapatunk 19 órától Budafokon lép majd pályára. A budai pályán két hete egy Mosonmagyaróvár elleni döntetlennel avatták a villanyvilágítást.

Ezen kívül viszont sok ok nem lehet örömre vendéglátóinknál, hiszen jelenleg az utolsó előtti, 19. helyen állnak a tabellán és elmúlt 3 mérkőzésükön is csak két pontot tudtak szerezni. Igaz ez pont eggyel több, mint amit, mi összeszedtünk az elmúlt három fordulóban.

Ősszel izgalmas mérkőzést játszott egymással a két csapat. 45 perc elteltével Csizmadia fejesével még a Budafok vezetetett, azonban a második félidőben sikerült fordítanunk és megszerezni a három pontot. A 3 pontra szerdán is nagy szükségünk lenne, hiszen a Szeged elleni döntetlennel nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

A budafoki gárda vezetőedzője a korábban nálunk is megfordult Gálhidi György, a csapat keretében pedig továbbra is ott van a nagy rutinnal rendelkező Csizmadia, Pölöskei páros.

Csapatunk jelenleg 10 pontos előnyben van a kieső helyen álló Csákvár előtt, azonban nem lehetünk feltétlenül nyugodtak, hiszen a héten még vár ránk egy MTK elleni vendégjáték is, ami a szerdai összecsapáshoz hasonlóan nem lesz sétagalopp. Kovács Olivér sérülés miatt továbbra nem lehet ott a csapatban, csakúgy, mint az eltiltott Süttő Attila, visszatérhet viszont a Szeged ellen hiányzó Palmes Raúl.

A találkozó játékvezetője Bogár Gergő lesz, aki az idei NB II-es szezonban már 4 mérkőzésünkön is közreműködött. Legutóbb ősszel a Siófok elleni hazai találkozónkon volt ő a tartalékjátékvezető.

További híreink

Gálhidi György vezeti tovább a csapatot

Dátum: 2018. szept 19. 21:19

Távozik a labdarúgó NB II Mertkantil Bank Ligában szereplő KBSC vezetőedzője, Koleszár György. A szakember a hétvégi Gyirmót ellen hazai pályán elszenvedett 4-1-es vereség után int búcsút a kék-sárgáknak. Az új vezetőedző Gálhidi György lesz, aki a 2014/2015-ös szezonban már irányította csapatunkat.

Szerdán az Eger NBIII-as felnőtt csapatával játszunk felkészülési mérkőzést

Dátum: 2018. szept 17. 10:00

018. 09.19-én 10:30-as kezdéssel felnőtt NBII-es csapatunk az NBIII Keleti-csoportjában szereplő Eger csapatával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó helyszíne az Elek Ákos Utánpótlás Központ Putnok. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Győzelem a Balmazújváros ellen

Dátum: 2018. szept 08. 10:17

A bajnoki szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott csapatunk a Balmazújváros ellen, melyen 3-0-ás győzelmet aratott.

Pénteken edzőmeccs

Dátum: 2018. szept 05. 12:44

Pénteken 11 órától edzőmérkőzésen fogadjuk a Balmazújváros csapatát a putnoki Elek Ákos Utánpótlás Központban.

Mérkőzések

PÉCSI MFC - KAZINCBARCIKA

PÉCS, PMFC STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk